- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
я че станим емо мнее![]()
![]()
![]()
Аве кфи са тея измишлютини е ще се самоубивам заради гаджето вие се куку е.Има много риба в морето е.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не... Самоубийството не е начин да се разреши даден проблем... Може би ще помисля къде е била грешката ми и защо така се е получило... Но никога не бих се самоубила. Първо, не е първия нито последния. Второ, не си заслужава да се погубва един човешки живот заради поредната глупава връзка. Трето, ако всеки се самоубиваше, когато гаджето му го зареже... Тогава щяха ли да са останали хора?![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Разбира се, че НЕ! Да не е последния,я, хах!
Не бих паднала толкова ниско,имам едно нещо,казва се достойнство![]()
Не, щом ме е зарязал, значи не ме е оценил и не си струва заради него да си съсипвам живота.. друг по-добър ще дойде след него![]()
v nikakav sly4ai,az ne si pozvolqvam da pla4a za mom4e,4e 4ak pak da ymiram
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не,просто се ръководя по моята максима,че незаменими хора НЯМА.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Зовиси кой ми е гадже,за какво ме зарязва и дали го обичам :P:P
:P
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
И аз когато съм в депресия и когато съм в кофти настроение пиша най-добре,в смисъл такъв тогава текстовете се получава 100 пъти по-добре отколкото когато съм в добро настроение....Първоначално написано от julushko fienta hovalis
Иначе по темата: Никой не езастрахован от нищо,защото така както повечето са сигурни ,че няма да извършат тая глупост,така не се знае какво ще им хрумне ако се случи нещо такова,така че...
По принцип не бих се самоубил,ма...
НЕ все пак светът не свършва с това![]()
ne..no 6te mi e super kofti... i neznam koga 6te se savzema ....
Не, не съм си дала живот сама, та сама да си го отнемам, пък камо ли за някой преходен човек в живота ми! С него и без него животът продължава![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
А ти, Amateur, би ли го направил??
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Незаменими хора НЯМА !
Не умея да губя !
+1Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
To be yourself is all that you can do...
не ...по скоро бих се опитала да направя живота си по хубав и весел..![]()
Не. Попринцип самоубийството не е изход от каквито и да е проблеми
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..