- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
Да не съм луда? Гаджета под път и над път... Виж сега ако истинската любов те изостави това вече е друго нещоНо като се замисля
започвам да вярвам, че любов няма
![]()
>>> House Music <<<
Разбира се, че не. Какви са тия глупости?
Don't tell me what I can or can't do !
+1 не ги разбирам тия, кадето биха....Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
в никакъв случай! Има много по-важни неща в живота от пореднното пишлеме!
Не, не бих.Аз какво преживях, пък не се самоубих, та сега ли...Вече няма нещо което да ме нарани повече, най-лошото е минало.Извод-НЕ.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Едва ли някакво си гадже заслужава да се самоубивам заради него.. колкото и да съм го обичала, звучи смешно и абсурдно!
Не.Няма смисъл![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Мисля, че живота ми е по-ценен от постъпката на някакъв си мухозол, който решил, че вече не съм му удобдна![]()
евала на безсмъртните![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
hahahahahhahahahha hahaha ahahaa hahahhaha hahaha hah aha haha ha
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
Хахаха ... естествено,че не !! .. що за тъп върпос?! ти да не си някое ем0 дет се чуди още колко като нег0 има :Д
just a kid۵
Хаха.. Не .. Това е способен да го направи само някой със супер лабилна психика !
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Няма да слагам край на живота си....заради човек-който не си заслужава !!Има толкова хубави неща..които ще ми се случат в живота и аз ще ги пропусна?!Дали?!Той е просто 1 момче..нищо повече!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
не ! тва е само едно глупаво момче и той нищо не струва в сравнение с това което ще ми се случи напред в живота!
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Не, живота не свършва както казват хората нито първият нито последния!![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
хаха т*шак ли си прайш еПървоначално написано от Amateur
прекалено много се обичам => не!
Fuck you You fucking Fuckers
![]()
![]()
![]()
s kakvo 6te pomogne?Ne razbirase
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.