- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
Ооо,дааа.Ама първо ще се поизмъчвам да изпитам още повече болка и тогава.Ще си режа пръстите на ръцете един по един,после ушите,ще си избода очите с нож и накрая ще се пробода в сърцето !
Само един въпрос ... ТЪПИ ЛИ СТЕ ??????
Жените първо виждат силата не мъжа,после се влюбват в неговите слабости...
както казват хората:"След мъж и автобус не се тича.Следващият е след 5 мин"така че....не,колкото и да ми е трудно-ще оживея
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
нето ако всеки зарязан се самоубиваше не трябва да има живи хора бе
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
Не, разбира се. Глупаво е, защото може след време пак да го спечелиш, а ако се самоубиеш нямаш никакъв шанс.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Първоначално написано от tedy_hi91
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
По-скоро ще изляза и ще си намеря друга...кво толко...щом не се е получило не сме били 1 за друг....СЛЕДВАЩАТА!Първоначално написано от Amateur
![]()
да![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
едва лине си заслужава
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Както се вика пълно е с други.Така че НЕ!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Да ве за едното гадже.. КАК НЯМА !
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не,да не би неговия живот да струва повече от моя...Е виж ся има някой дето са откачени и забравят амбиций,мечти и пр в името на момче/момиче тях ги наричам отчаяни души,понеже забравят себе си в името на любов/привързаност към някой![]()
NE!!!!
![]()
![]()
![]()
не мерси
Ами аз вече съм правила 2 опита, но нашите ми попречиха.
Много го обичам. Вижте ми ника, след толкова много години все още не мога да го преживея.
НЕ!!!!!!Ще ми стане много гадно,обаче до там няма да стигнаМомчета много
"Докато си на земята,а не под нея си победител".Мисля че го казах достатъчно красноречиво.![]()
PEACE)
Категорично не! Никога не бих го направила.. Има много други момчета. Може би не сме били един за друг..![]()
Не бих стигнала до самообиство просто не си заслужава живота продължава!![]()
Хааа...никога. Това е най-глупавата постъпка, която някой може да направи![]()
![]()
![]()
да ве веднага..кака да не...
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!