- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
![]()
![]()
Хах естесвено че не бих... що за глупост!
![]()
![]()
![]()
da mn qsnu ne moga da si predstavq jivota si bez neguu;(
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
kakvo e harakiriПървоначално написано от KillSwitchEngage
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
ДААААААсъс КРЪСТОРЕЗ а може и с кутия шоколад
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
Не!Тва би го направил само някои болен мозък...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ne ne bih!Toi ne e posledniq na sveta!!!
ами не бих защото колкото и да ми е тежко ще го преодолея и ще намеря друг.. !![]()
![]()
![]()
Не. Никога не бих оставила някой да живее с вината за моята глупост... Освен това да си отнемеш сам живота е възможно най-грешният избор.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Преди ми се е искало, но разбрах, че с много усилия може и да го преживея! На такива мисли и реакции стават най - често при тинейджарите, който са имали по дълга връзка, защото не са преживявали все още големи разочарования и т.н. си мисла аз!
о боже естесвено че не бих направила такава глупост все пак животът продължава..
Бих.И ще го направя!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
НЕ бих направила много за него защото съм таква но да посегна на живота синяма смисъл...мога да рева да се трашкам да не ям и т.н но тва не
![]()
ест че НЕ ще убия нея хахахахаха еб*вка да... да не е дошъл края на света че да мра заради някоя... пф др си намеря сякаш са свършели![]()
не бих се самоубила, защото не бих искала да причинявам болка на него, приятелите и семейството си. Пък и само един слаб човек, който наистина е изгубил смисъла на живота си може да го направи. Като ме няма да променя нищо! Нито ще го накарам да ме обича, нито нищо! Най - много цял живот да носи спомена за мене и да му тежи на съвестта, че съм била толкова глупава, за да се предам толкова лесно!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
+1Първоначално написано от MartyParty
![]()
Да сложа край на живота си щот някой ологофрен ме е зарязалда не съм луда
![]()
Продължам си напред и със следващия![]()
Мъже под път и над път...а и никой не е последен![]()
Ами честно казано ако найстина много го обичам и той ме зареже много ще ме заболи и ще ми е дълго време криво...но за да се самоубия трябва да съм много много отчаяна за да го направя.....![]()
![]()
Не.. не бих се самоубила...Бих си изплакала очите, може би повече няма да се усмихна, а камоли да се разсмея, може би нямаше да мога да спа с дни, може би няма да ми се иска да излизам.. Е, мисля че това даже е по-лошо и от самоуийството...![]()
![]()
НЕЕ!! Нищо не си заслужава това, да сложиш край на живота ?!!?!?
Не... Аз по принцип се поставям над всеки и най-вече над тия неща... Ще ми е гадно, тъжно, ще плача, но ще ми мине бързо със сигурност.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
А бе, животът е прекалено ценен да си го отнемам, заради някой, който не ме обича!![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ооо да, незабавно![]()
Ако някой си мисли, че решението на мъките е това - аз ще кажа, че този някой не е разбрал с какво е изпълнен живота.. колко още наслади се крият.. и ще се превърнат в реалност веднага след като се почувстваме по-добре.. хубаво е да се тъжи, защото така ще се насладим повече на чудните моменти.. каквото и да стане трябва да знаем, че всичко ще се оправи.. времето и без това минава ужасно бързо.. така, че и да тъжим - няма да е за дълго..
НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ даже много мразя някой като почне.. ще се самоубия ако не ми обърне внимание и разни такива...или някой момичета дето от отчаяние си режат вените... с едно момче несвършва света има толкова много![]()