- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се самоубили, ако гаджето ви изостави?
NE!!!moje da se 4uvstva6 mn naranena no vse nqkoga minava, tova ni6o ne promenq ,prosto tozi 4ovek ne te zaslujava i vse nqkoga 6e se poqvi nqkoi po dobar
NE!!!moje da se 4uvstva6 mn naranena no vse nqkoga minava, tova ni6o ne promenq ,prosto tozi 4ovek ne te zaslujava i vse nqkoga 6e se poqvi nqkoi po dobar
Поне да беше сложенa анкета. Оговора ми, е Не.
Бих го направил за други неща.![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Не,но после ще ми е адски трудно да правя каквото и да е ...
+1Първоначално написано от Taraaa
Първоначално написано от N0Rull5
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само толкова ли
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бих.Преди мислех,че ако ме зареже ще се самоубия,но сега разбрах,че това са мисли на един крайно слаб човек.Въпреки,че сме заедно година и половина ,а най-вероятно ще минем и това време и дори да ме зареже много ще боли,но не бих посегнала на живота си.Съдбата не винаги си играе в наша полза и ние трябва да се научим да губим,понякога и доста значими за нас неща.Но именно тези загуби ни правят по-силни и ни карат да помъдряваме.Те ни подготвят за по-нататъшните силни удари на съдбата.Подготвят ни така,че да можем да посрещнем наистина трудното по-лесно и с повече увереснот и опит.Няма смисъл от самоубийството.Човек губи близките си,но това не значи,че с тях трябва да погуби и себе си...Първоначално написано от Amateur
ест 4е не, няма да му доставя тва удоволствие![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да се самоубия?!Аз да не съм луда!?Ех,да,ще ме боли,ще ми е гадно,ще ми е криво.Но колкото и да ми се иска да изпадна в отчаяние,няма да си позволя тази екстра,защото животът продължава.Ще има и друг след него,навярно няма да е последният.Но чак да се самоубивам...Не,не бих го направила.
![]()
da , az daje obislqm tak1v variqnt , za6toto nie sme samo priqteli i toi znae 4e az go obi4am i e prosto bezrazli4en ... ;(
NE!
NE ZA6OTO NE GO ZASLUZJAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(sun)~{}*
дося не ми се е слу4вало да съм тоолкова влюбена в някой,4е да се самоубия заради него-но по принцип не бих се самоубила за нищо на света-оби4ам живота си
I can't stop myself from loving you <3
Не.. а един обратен въпрос ..
Бихте ли убили гаджето си ако ви изостави ?![]()
![]()
Да ! Фащам сатъра и през китката направо ...![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Nikoga nqma da se samoubiq zaradi nqkvo si mom4e.da hoi da ska4a ot nqkoi most toi na mene mi se jivee
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Lele kvi ste glupavixhxahxah she pometna kat vi cheta prostotiite bavnorazvivashti
_)_ <-- Can`t Touch This !
Lele kvi ste glupavixhxahxah she pometna kat vi cheta prostotiite bavnorazvivashti
_)_ <-- Can`t Touch This !
Загнал съм се аз да се самоубивам за всяка дето ме зарязва![]()
![]()
bix plakala no ne i da se samoubivam Nqma smisal![]()
Come and save me from me...me
Първоначално написано от ThorN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()