- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Родителите
Това не са долни гащи за тове сведение.Това с което съм ми е екипчето с което ходя на фитнес.Първоначално написано от picha_gnida
Знаят и добре го приемат.Не съм им казвала само че правя анален,понеже съм останала на няколко пъти с впечателнието ,че майка ми не одоборява този вид секс.Намеквала съм и само че правя,но до там,защото ще има пак нерви и скандали.
Russian Aerospace Agency
Знаят много ясно ... даже баща ми много се радваше като му казах че съм разцепвал котета ...![]()
![]()
![]()
А майка ми и тя знае ... нормално го приема само като си водя някоя в нас и ги гоня да ходят на кръчма пицария или нещо подобно става ясно че няма да ядем солети и да пием фанта !!!![]()
![]()
![]()
Да де с малката подробност че не знаят от кога лашкам каруците ...![]()
![]()
![]()
![]()
Вече така ли му викате? Е, стига ве. Няма нищо мръсно в думата "проституция". Това е една древна професия с богата културна история!Първоначално написано от margo_93
Не знаята , но не мисля и да им казвам... Не че ме е срам , но просто не съм такъв човек , че да споделям с наще такива лични работи. Те и само могат да се сетят..![]()
Hardcore 4 Life
Ай ще се жертвам за тебе. Барем те огрее. Ама после искам едно "мерси"Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
ШШшшшш не се ебавайте с margo_93 тя ми е любимката сред петнайските ... една от малкото знаещи доста неща за секса, неша които половината съфорумки по на 18-19-20 не знаят!!!! Малко ме дразни факта че от малка е в бранша но само тва е забележката !!!!
Ревнуваам ..Първоначално написано от ubuntu
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Е стига де, ти се оливашПървоначално написано от picha_gnida
. Или си ужасно загорял или си на около 7 годинки и смяташ, че с обиди (понеже няма как виртуално да я оскубеш примерно) можеш да я впечатлиш и да й покажеш, че я харесваш
. Баси...
П.П. Марго, имаш готино екипче за фитнес...представям си каква си атракция като отидеш да тренираш. Аз очевидно съм старомодна и си ходя с анцуг
![]()
пича гнида
Сългласен съм брато и за мене Марго си е една бъдеща курва.
Марго вземи да прочетеш книгата " 11 минути'
ми да мама знае и го приема доста добрес бащата не говорим на такива теми...а и неам намерения ...
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Всичко точно, само че пича_гнида е женско ..Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аве, пуйко недоразвита, женско съм. Да те олеят манафите със сперма.Първоначално написано от Marina__
picha gnida, естествено че си женско
то бива злоба :]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз живея само с майка ми и тя знае, че си имам приятел, скоро ще станат 3 месеца ... и че правя секс със него също знае ... просто от време на време ми "разясява" неща, дето вече ги знам ... от време на време и аз и разяснявам и тя млъква... само дето незнае, че той редновно идва у нас, но сигурно подозира...
И какво като маргото е на 15 и прави секс, евалата и че родителите и знаят и не и правят проблем за това, . и аз съм на 15, солидарна съм![]()