- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 от най-добрите си приятели
Да не е лошо да му го кажа направо, но просто не мога предпочитам с нямеци
~~* Не меччтай, а дейставай
Не чакай, а тръгвай преди някой да те прегази*~~ Linkin Park-Papercut , MM-[S]aint, METALLICA-nOTHING ELSE METTERS (music)
Ще го изгубиш ...Първоначално написано от bad_girl_1994
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Има тоооолкова много начини да му подскажеш ... Потърси професионални съвети в някой сайт като http://cosmopolitan.bg примерно ..
Мацка и аз съм така.Обачее знам, че ме харесва само като ПРИЯТЕЛКА и за това нищо няма да му казван, защото за мен е по-важно да сме приятели, отколкото гаджета.
Защо ли? Защото като сме приятели, вероятността да се скараме е много по-малка, отколкото като сме гажета. (Не винаги е така, но в моят случай е точно така, заради разликата в характерите ни.)
Оооо това е много гадноооо...и на мене ми се случи..и като му казах той ми каза че няма такиа чувства към мен..ии охладня и с приятелството ни вървеше към своя края..за тва ако не виждаш такива чувства от негова страна по-добре не му казвай!!!!Първоначално написано от bad_girl_1994
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Хора още на съм му казала обаче изглежда така сякаш и той има същите чувства.![]()
![]()
Трябва вече да почвам да събирам смелост да му кажа ..
~~* Не меччтай, а дейставай
Не чакай, а тръгвай преди някой да те прегази*~~ Linkin Park-Papercut , MM-[S]aint, METALLICA-nOTHING ELSE METTERS (music)
По принцип - както на всяко друго момче - започваш да флиртуваш, просиш си среща и така![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.