- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 от най-добрите си приятели
Добре, значи харесвам един от най-добрите ми приятели и не знам как да му намекна, че искам да сме нещо повече. Дайте идеи плс.....
т.7
krem4et0
~~* Не меччтай, а дейставай
Не чакай, а тръгвай преди някой да те прегази*~~ Linkin Park-Papercut , MM-[S]aint, METALLICA-nOTHING ELSE METTERS (music)
Еми кажи му го направо няма смисъл от намеци и увъртания!Изненадаи го и не забравяи "Очакваи неочакваното" може и той да те харесва! Айде успех!
10x![]()
Не чакай, а тръгвай преди някой да те прегази*~~ Linkin Park-Papercut , MM-[S]aint, METALLICA-nOTHING ELSE METTERS (music)
наборке,помисли си и ако наистина го харесваш кажи му с риск да чуеш кво ли не и тва да повлияе на приятелството ви
Директно!! Колкото и да е трудно по добре да разбереш къде ти е мястото. А и го считай като подготовка да си изрязяваш чувствата, защото втори път винаги има :P
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Nqkolko puti sym imala tozi problem ....... Taka vij pyrvo dali toi 6te ti namekne ne6to ... tovava ve4e moje6 da go pita6 i Ako ti kaje "nqma ni6to takova " vdiga6 mu edin skandal kvo samo me zanasq6 i si igrae6 s men ... sledva6tiq put 6te go e srah da si igrae s 4uvstavata ti .... moje i da gre6a no ne sym ot nai dover4ivite ....
zatova vsi4ki minavat pod noja i gi probvam ...
![]()
Небрежно го хвани между краката и ще схване намека.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от Sam90'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПРеди година нашумяха тези теми тук във форума, има около 10 страници за това "любов между приятели" хах, аз мога да ти помогна единствено като те посъветвам д аизползваш търсачката. В тази тема ще събереш не повече от трийсетина мнения (даже са ти много) , а по другите теми просто не ща и да си спомням колко неща се изприказваха.........
+1Първоначално написано от Amateur
Ако знам, че той ме приема само като приятелка, дори няма да си правя илюзии за него, а не да му "намеквам" за каквто и да било. За мен един приятел много по-ценен от гадже.![]()
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от Vikitooo
Кажи му чувствата си,ако испитва същото евала на партито.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
щом сте най-добри приятели му го кажи директно се пак сте близки за да му "намекваш" като в крайна сметка ще разбере
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Благoдаря нa всички отговорили. Мерси за съветите, ще потърся другите теми![]()
![]()
Мила,искам само да ти кажа,че от намеци и търсене на начини да му ПОКАЖЕШ чувствата си полза няма.Той или те харесва или не,така че просто си излей душата,всичко друго е безполезно.Преди много време в идентична ситуация с твоята мълчах и едва ли не чаках да го връхлети прозрение,че аз го харесвам за което съжалявам и сега - 6г. по-късно,а чувствата ми са били споделени,просто и той опитвал като мен да покаже нещо.Не си пропилявай шансовете така.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
аз бих му казала направо...нз зависи и от това как се държи с теб и дали и той иска да стане нещо по-сериозно от това,което сте сега.Обясни му внимателно.Аз мисля,че трябва да му кажеш понеже,ако той хареса друго момиче впоследствие ще те боли много...
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Е какво по хубаво от гадже което и да ти е приятелПървоначално написано от Vikitooo
![]()
\Първоначално написано от Vikitooo
/
Много е модерно това значи, има 1000 теми във форума
Като цяло, НЯМА СМИСЪЛ ДА СИ РАЗВАЛЯТЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО при положение, че не сте си изяснили какво наистина искате, и дали бихте си понесли последиците след това!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Помисли дали искаш да си развалите приятелството преди да му кажеш каквото и да било ...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
излез само с него,поговорете и вижте дали можете да сте нещо повече от фрсвсичко в прав текст
![]()