- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да преча!
най-добрата ми приятелка е влюбена в най-добрия си прител(всмисъм тя има два най-добри приятеля аз и едно момче).Обаче тя мисли,че когато аз съм с тях той обръща повече внимание на мен...И виждам как би ме заебала заради него само той да и щтракне с пръсти.Не искам да преча,но най-много ме наранява това,че аз винаги съм насреща й и и помагам,а той не си мрадва и малкото пръсче за нея,а тя би дала всичко за него...Тя мисли,че той ме харесва и излизам аз виновната..а аз не мисля така,защото ходя с едно момче,в което съм много влюбена вмомента...Кажете ми какво да направя за да не преча при положение,че той не знае,че тя го харесва.
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
ми остави ги веднъж двамата![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Ами поговори с нея, обясни и как виждаш цялата ситуация и се опитай да се изяснят нещата между вас![]()
нз
кажи и това,което написа току-що,разбира се - поокраси го![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
mislq 4e Toi se vazpolzava ... 6tom znae 4e tq go haresva " za6to puk da ne si igraq s neq i da q nakram da revnuva " mislq 4e priqtelsvoto e po vajno ot 4ovek koito " ne si mrudva i malkoto prust4e za neq " ... Kaji i Ti kakvo misli6 i tq trqbva da re6i ....![]()
ЪъПървоначално написано от gerrsito
![]()
Той НЕЗНАЕ, че приятелката й го харесва![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Спри да се влачиш след тях,много е тъпо постоянно някой да ти е след гъза
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
И аз съм имала такива моменти с моята най добра приятелка..То е ясно, че ревнува от теб и затова не те иска на пътя си.![]()
Хубаво е да и кажеш, че ти нямаш никакви чуства, интереси към съответното момче.
Друг е въпроса сега ако те искат да си са само двамката, което от статията аз не разбрах за такова нещо. Просто разбрах, че тя ревнува от теб, страх е, и не те иска !
Не, че ти досаждаш, става дума за ревност. Не и давай поводи за такава ревност, ако трябва не излизай с нея и приятеля и ( ако изобщо ти пука тя кво мисли де).![]()
♥ ♥ ♥
+1Първоначално написано от BaBy_bS
Остави ги, тя не ти е истинска приятелка! Истинските приятелки нямат такива проблеми![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Така еПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
+100Първоначално написано от Triple-H
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Посъветвай приятелката си да обръща повече внимание на теб хихи обясни й че не ти е приятно това че те пренабрегва заради едно момче - нали всички така казвате - че винаги бихте предпочели приятелката пред момчето което харесвате .. ами припомни й това и й кажи че е по-добре да се изясни с момчето а теб да не те обвинява за нещо в което нямаш нито вина нито пръст в работата - след като си имаш сериозен приятел![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Да и дано приятелката ти се увери,че не пречиш.Защото момчето ако я харесваше,щеше да я покани сами да излезат.Първоначално написано от Софинка
ся да не излезе че ти си таз приятелкаПървоначално написано от didi_baby
ауу .. какфа драма ще е ..
но не ти ли е минало през ума че другото момиче иска тя да е с тях за да може да не и неудобно или нещо такова
Smile... Tomorrow will be worse...