- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли?
---------
Супер гадно е. Недей. Не го прави никога! Остани девствена! Стани монахиня! И НЯМА ДА ИЗПИТАШ АДСКИТЕ МЪКИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ЦЯЛА ВЕЧНОСТ!
Първоначално написано от picha_gnida
да не си посмяла да правиш секс млада госпожице![]()
не плаши момичето бе![]()
![]()
![]()
виж са при сички е различно трябва да си възбудена и използвайте лубрикант и задължително ПРЕЗЕРВАТИВ!!! айде успех![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
боли-да
но няма да умреш-споко
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Сори. Ще умре. Но не мога да гарантирам, че ще е от това.Първоначално написано от BaBy_bS
ПАЗИ СЕ СПИНА ЛЕТИ КЪМ ТЕБЕ ФИУУУПървоначално написано от picha_gnida
just relax.. няма нищо страшно..
Не разбирам въпроса.Първоначално написано от rosit0
За пръв път свързвам думите "слива" и "запек". По принцип са антиподи.Първоначално написано от Pep1no
на мен първия път не ме болеше много,но най интересното е,че нямаше кръв изобщо - след това ме болеше съвсем малко,но ми мина и си свикнах . а теб ако толкова те е страх - не го прави ! аз го исках и бях готова,беше си с презерватив и усещането беше супер - болка и удоволствие в едно ;]
PS: не бъдете толкова страхливи
щом я е страх толкова,явно изобщо не е готова ... което не е добреПървоначално написано от nVm
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Пф, дрън-дрън. И аз първия път щях да се насера от шубе, даже в последния миг се отказах, ама докат му кажа и то белята станаПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
Отпусни се повече,нека те възбудят достатъчно и използваите лубрикант!
вЪх как ми измъкна думите от устата!Първоначално написано от picha_gnida
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Питай Гергана - тя изпя песента " Боли"
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!