.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: help plsss

help plsss

Taka .. predi 3 tri pravih sex s gadjeto si bez prezervativ, no stana taka che nemoja da svurshi po vreme na sexa ... ima li nqkakva opasnost?

Re: help plsss

Цитирай Първоначално написано от summer_love_f_
    Taka .. predi 3 tri pravih sex s gadjeto si bez prezervativ, no stana taka che nemoja da svurshi po vreme na sexa ... ima li nqkakva opasnost?
    :Ne

При секс без презерватив винаги има опасност, защото от члена изтича предеякулярна течност, която е много по бедна на сперматозоиди от самата сперма, но е достатъчно богата да оплоди една яйцеклетка...
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Enichka
    При секс без презерватив винаги има опасност, защото от члена изтича предеякулярна течност, която е много по бедна на сперматозоиди от самата сперма, но е достатъчно богата да оплоди една яйцеклетка...
    Добре, доктор Хаус

Супер фен Аватара на kindergarden
    едно и също нещо питате

Ъъммм...що не е свършил
    тфа като бяхме малки на една приятелка лафа "ти свърши ли?-незнам......а той? - незнам......ам праихте ли секс?-ми май да "
    хм да бъда сериозна...щом не е свършил шанса е минимален...и що не ползвате презервативи после да пускаш тъпи теми които се повтарят един милион пъти!!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Re: help plsss

ДА! Има опасност да те зареже. Що поне не се опита да го довършиш с уста? Тц-тц-тц.

Град
    Sofia
    Винаги има опасност. Винаги има страх. Преживели сме хиляди стресови ситуации. Хиляди болки през нашите тела. Но ние сме професионалисти. Оствете опасността на нас!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Не бях влизал от почти месец именно заради такива, повтарящи се теми - секи ден по 10 пъти поне. Ся влизам- ето същата тема, но с друг автор! Няма ли да се спрат най-после тия хора? Няма ли да се образоват? Човек преди да почне да еебе, тря да има поне някво минимално образование по тая тема! Ау вече имам чувството, че ще набия някого!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Щом не е свършил няма за какво да се притесняваш

Град
    с0фия
    има
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Не бях влизал от почти месец именно заради такива, повтарящи се теми - секи ден по 10 пъти поне. Ся влизам- ето същата тема, но с друг автор! Няма ли да се спрат най-после тия хора? Няма ли да се образоват? Човек преди да почне да еебе, тря да има поне някво минимално образование по тая тема! Ау вече имам чувството, че ще набия някого!
    +1

Шанса е малък.Зависи и на кой ден от цикъла си.Направи си тест след седмица за да се успокоиш
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Шанса е малък.Зависи и на кой ден от цикъла си.Направи си тест след седмица за да се успокоиш
    Ами беше ми спряло 2 дена преди това

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ne se nauchihte beeee ..... PREZERVATIVIIIIIIIIIIIIII .... Razbira se, che ima!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

значи шанса е още по малък
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

значи шанса е още по малък
    Мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си