- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми изневери
ТИ ходиш (си ходил) с нея ... Ти я познаваш .. ти реши можеш ли да и се довериш или не![]()
1.Не говори на Бай Тоя на "ти"!
2.Бай Тоя би я зарязал като
мръсно коте и би и вкарал тукатите
като Борката Георгиев на Олимпиадата.
3.Няма.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Бих изчукал най-добрата и приятелка и да я зарежа!Братче няма да цепиш басма на никой!Ебахти наглата...ще ме извинявате путка!Такива курвета не си заслужават...Намери си някоя дето ще те уважава и няма да изпонаебе сички само щото сте се скарали за няква глупост...Първоначално написано от slqp
Ебеш и даваш напреде!
Мале... тва е супер гадно...
Как вече ще целуваш това момиче, като си спониш, че е правила свирки на някъв друг?![]()
Донякъде я разбирам, защото ти постоянно си ий намеквал за изневери. Това много изнервя - някой все да те следи, да ти говори такива неща, едва ли не се съмнява в тебе и не ти вярва, че няма да го направниш - наистина е адски досадно и вбесяващо. Като ти е звъннала е било, защото е очаквала да чеу едно нещо, ти си направил съвсем друго и това като капак на съмненията ти от преди я е вбесило още повече.. Според мен го е направила, за да ти го върне в смисъл - дразнел си я със съмненията си, карали сте се, не си се извинил - един вид като назидание за тебе го е направила. Ти си решаваш дали да й простиш, защото когато има силни чувства изневярата не се прощава така лесно..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ето ти отговора миПървоначално написано от slqp
Аз съм била и съм и от двете страни на барикадата(ако ме разбираш)! От страната на изневеряващия:Ако те обича няма да се повтори.Мисля, че наистина есмятала, че сте скъсали и за това го е направила това.Пък и щом си се съмнявал в нея тя сие казала: " Той така и8 така се ъмнява в мен поне да има за какво!" (не 1е моят приятел се съмняваше в мен де . или поне единият не)
А от другата страна нещата далеч не стоят така.Много е гадно кгато ти изневери човека, който обичаш.Любовта прощава всичко или нищо.И само ти можеш да решиш дали да простиш ?Ако простиш трябва да знаеш, че може да не е за поледен път.Но ако не го направиш ... погубваш една връзка, на която според мен ти много държиш.Аз лично простих и сега мога само да се надявам да не се повтаря.(Аз го хванах на веднъж за много неща, а не едно по едно)
Според мен трябва да дадеш втори шанс на момичето ! На нея и на себе си.Обаче не бъдитолкова ревнив, че ...![]()
Това е любовта - да обичаш и да прощаваш .. но си много прав особено от мъжка гледна точка не я чувам тази история за 1ви път и след като пишеш дори теми тук въе форума за любов - значи наистина я обичаш ... поставям ти се на мястото и разбирам колко си объркан и колко ти е сложно да вземеш решение но виж .. ти си човека който я познава от достатъчно предполагам дълго време да да прецени:
1.Дали е способна да го направи отново
2.Дали наистина съжалява и се разкайва за постъпката си или наистина е просто един вид извинение
3.До каква степен те обича, за да ти причини това, което изпитваш в момента
4.Дали самият ти ..дали твоето сърце е способно да прости грешката й ...
Знай че няма човек който да не прави грешки .. има хора които незаслужават повече шансове ..но след като го прави за 1 път .. моят съвет е да й дадеш един урок преди да й простиш ... но знай че направи ли го 2ри път .. 3тия ще е неизбежен ..
Успех, сладурче.Дано се справиш с проблема си![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Виж,на нея не и е било по-лесно след всичките ти обвинения и подозрения,но е хубаво,че ти го осъзнаваш и ни най-малко не я оправдавам,не е трябвало толков абързо да се хвърля на врата на някой друг,но си много прав затова,че когато обичаш някой и той ти изневери не е толков алесно да кажеш "край" ...Да,боли много,но не мислиш ли,чеее ако се оправите ии отново сте щастливи малко или много ще преглътнеш изневярата .. Ако наистина я обичаш,моят съвет е да и прости..На мен ми се случи,простих иии сега с това момче сме заедно 2години иии сме мноого,безкрайно много щастливи заедно,връзката ни мога с ръка на сърцето да кажа,че е перфектна,затова съвета ми към теб е да и простиш![]()
![]()
![]()
4есно казано да праиш свирки у кенефа на долнопробна дискотека е ебаси простията.. и то на някои дето си се запознал преди 1 4ас..
според мен това момиче нете засложава
да беши се изчукала с цялата дискотека да види дали я обичаш..![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Ами , ако все можеш да я целуваш, мислейки си какво е правила с устата си в оная тоалетна - това е истинска любов и вие можете отново да сте си заедноСериозно, въпросът тук не е ли дали ти можеш да й простиш? Задавай го на себе си, не на нас!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми пич, вземи и ти й изневери бе , кфо седиш тука, колкото и съвети да ти даваме по-хубаво няма да стане..като ти прай на пук путката прави и ти... Върни се при нея след няколко дена и кръшни и й го кажи , за да й стане яко Всеки мъж би постъпил така!Успех!
Прощавай, че не написах в скобички, че това е ирония, за да го зацепишПървоначално написано от asdfrewq
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.