Темата май ще стане малко дългичка, моля ви прочете и ми помогнете.
Здравейте хора, дано да има някой п о-компетентен от мен и да ме светне за моя проблем. Напоследък компа ми постоянно сечеше и викам да си пусна NOD32 за да проверя има ли некъв вирус. И то ко са оказа имала съм Trojan-gen (сиреч троянски кон) обае от един приятел разбрах че няма да ми е от голяма полза тая антивирусна, щото била стара версия и там кво ми обяснява и реших да си инсталирам нова. Та от 2 дена съм с Avast. Пуснах я и нея да сканирва, а тя ми откри повече от 1 вирус,пишеше нещо от сорта: Trojan-gen, Adware-gen,Redirector-B, Mywebsearch-C и кои файлове са инфектирани. Та тей де изместих ги в Virus Chest идоколкото разбрах от инфото а програмата значи си стоят там, без да ми инфектират повече компа, без да ми праят проблеми ама знам ли, ич не ги разбирам. Може ли по някъв начин да ги изтрия шибаните вируси?? И някой работи ли с тая антивирусна, ако да моля да ми обясни и на лична как става работата. Благодаря предварително, дано не ме сметнете за някой индианец пред компютър