- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой са по културни феновете на поп-фолка или на рока?
Първоначално написано от vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
МЕТАЛ ДА СЕ Е САМОУБИЛ НЕ СЪМ ЧУВАЛА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И КО ЩЕ МИ КАЖЕШ ВЕ ЧЕ ЕДНА ЧАЛГАРКА Е ПО ХУБАВА ОТ МЕН КАТО ХОДИ ЦВЕТНА КАТО ПАЛЯЧО И КАТО ВСИЧКИТЕ И СЛАНИНИ СА НАВЪНКА И ЦИЦИТЕ И ЗАДНИКА И ПРОЧИЕ И МЯЗА НА МАЛОЛЕТНА КУРВА АВЕ Я СА ЕБИ В ГЪЗА ВЕ
![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
Ти си музикална курваПървоначално написано от Nam3less2
![]()
Музиката е начин на живот, lifestyle.
Ще си нося рок тениските и изобщо не ми пука за мнението на фешъни като теб![]()
![]()
Такива като тебе са смешни, lifestyle-ът им да зависи от няква музика.Първоначално написано от antiexploited
![]()
На 20г. съм и ще бъда РОКЕР до края на света![]()
ROCK WILL NEVER DIE, BUT CHALGA WILL!
Мнение на чалгари не искам.Първоначално написано от Nam3less2
Кой знае какво изрусено гейче си. Чух че си ходил на концерта на Пайнер, друсна ли едно кючекче с мангалите?![]()
Поне имам лайфстайл, а не като теб...
п.с. и ако за теб е "няква" музика, за мен е цяла философия!
Всичко с времето си. Като завърша висшето си ще тръгна по пътищата с харли-тоПървоначално написано от buffalo88
![]()
Ще припадна от смях, темата беше оригинално за Сблъсък, където се разглеждаха митове и легенди за двата стила музика, а тука вече кво ли не чета. Велико, всичко в тоя форум вече се обръща на фанатична война на световете.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
^ нещо странно ли има, it's always been dat waiii ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^Всъщност не, във всяка тема става така. И винаги всички говорят едно и също. Funny people![]()
Edit: говорех на ScionOfStorm![]()
Моят лайфстайл не зависи от музикални култури и философий, а от доста по-възвишени неща. Какъвто и да съм, си живея определено по-добре от тебе, изрусена коса е за предпочитане пред дълга занемарена коса, а кючека е за предпочитане пред куфеенетоПървоначално написано от antiexploited
![]()
Да,тук видяхме наистина кои са по-културните.Явно чалгарите
Метълите само псуват и говорят глупости![]()
![]()
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Чалгата е любима музика на бат Манго и родатъ.Прей сметка кои са по-културни!Първоначално написано от vamp
Лично на мен ми е омръзнало 12-13 годишни девойки да крещят по улиците най-новата (еднаква като всички предишни) чалга на най-новата силиконова изрусена принцеса. В нашата компания всички си слушаме метъл,но не сядаме да се напиваме по пейките или по стадионите...Сядаме на кафе и си пием биричка ... Проблем .. ?
А чалга фенките седят в едно заведение където музиката е толкова увеличена,че някой да ти се изкрещи в ухото пак няма да го чуеш,където е тъмно за да се крият да пушат мама и тати да не ги видят.. вдигат ръце и "пеят" чалгите си ... а пак кажете,че чалгарите били по-културни
Ем да, ти си малко по-млада юзърка от мен (това ми е новият акаунт ;д), но особено в тоя подфорум винаги спорът е бил един и същ - чалга или метъл, метъл или чалга, и формулирано по 20 различни начина едно и също нещо. А, и темите за токио хотел и емотата. Туйто.Първоначално написано от Blacka TBW
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е това, че съм малко по-млада юзърка, не значи че една година и кусур не ми е стигнало да видя всички теми за чалга, метъл, токио хотел и емота. Особено емота. Те са във всички разделиПървоначално написано от ScionOfStorm
Всъщност най-честото явление е няколко да псуват като каруцари, а другите да им отвръщат. Естествено и тази тук не прави изключение, GO POWER RANGERS
![]()
Едит:Не се отчайвай, все още има теми за ЛП, БФМВ и други групи, които всички обичат да плюятПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Пусни една снимка да те преценимПървоначално написано от Mortisha`Adams
![]()
Моето лично мнение е, че ако чалгата не се буташе под носовете ни, където и да стъпим, нямаше да се стига до тва положение... идете в някой магазин на едро и срещу един стек мастика "Пещера" получавате едно си ди на Галена или както се казваше там...Аз лично слушам хард рок и метъл, но не се обличам с кожи, вериги, шипове и т.н. Познавам много интелигиентни хора (с добро образование, работа), които слушат Металика или Мейдън. Има чалгари, които си слушат музиката и не я натрапват и не плюят метъла.
поздравче за всички фенове: Manowar - Die for metal айде чао
I'm your truth, tellin' lies, I'm your reasoned alibis. I'm inside, open your eyes! Sad but true! ~Metallica~
Тоя диск само за да го натикам в гърлото на някой мангал ставаПървоначално написано от Felisha
Мерси за поздрава точно на тази песен съм.
Пак ли разни смешни се изказват неподготвени,да ви почна ли??
Ама пак ще заключат темата-то така и трябва???!?!
Плюите си чалгата насаме в къщи при затворени варти,прозорци и пуснати пердета
Липсата на мозък я показвайте другаде,тоя спор е изключително тъп и МЕГА КЛИШИРАН
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не,не е.Ако искаме да имаме хубава музика и пробиви в чужбина на български изпълнители,първо трябва да се отървем от чалгата.Всеки човек,който се чувства българин, не трябва да търпи тая помия да се излива навсякъде из България.Не казвам ,че трябва задължително да пробиваме с рок,но има и много други качествени стилове,но чалгата или поп-фолкът са на дъното!Първоначално написано от DjBaloon
Никой не е казал и не иска да пробива с чалга навънка??
Тя си си е за нас! За нашите си прекрасни дискотеки![]()
Нищо не пречи да имаме няколко стила музика,не само чалга (и то е така) и никой не ви кара да я слушате,аз не харесвам рок,не го слушам и не плюя по него.. не е трудно,ама селското във вас напира и плюете ли плюете,а ние чалгарите сме селяните? Дали??![]()
А за музика която да пробие навънка си имаме прекрасни изпълнители като: ГРАФА,МАРИЯ ИЛИЕВА,НЕВЕНА
Те могат и ще успеят!!!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
^ И дами и господа, ставате свидетели на поредния фанатик в тая тема! (за retwerts говорех)
Ама аз какво ви казах... GO POWER RANGERS!
Честно казано темата вече ми омръзна, прекалено много взехте да псувате. Погубихте поредната тема, вие зли моджо-джо-джота =[
Само второ пришествие на комунизма ще ни оправи нас.Трябва 10-20 години комунизъм и после да почнем демокрацията наново.Първоначално написано от Blacka TBW