Първоначално написано от
Blacka TBW
Аз също го гледах, и всъщност преди предаването, когато го обсъждахме с майка ми, казах същото каквото казаха за финал защитата на Рока. А именно, че си зависи от феновете дали са възпитани и културни. Познавам както тъпаци, които слушат чалга, така и идиоти слушащи рок/метъл, същото важи и за свестни и възпитани хора.
Но начинът на живот наистина зависи И от идеала. Моля някой да ми обясни идеала в 'гъци гъци'.
Това, че метълите миришели си е мит. Аз слушам рок и метъл и се къпя всеки ден. Ако вашите не са те възпитали да влизаш в банята, каквото и музика да слушаш, няма да решиш да се къпеш по-често. Защото не съм чула песен 'Къпи сее, къпи сеее' XD
А пък съм срещала и пияни 'чалгари', които не знаят на кой свят се намират и мога да кажа, че не ухаят на теменужки.
Всичко е много относително на тема култура, но мнението на Нана ми хареса :]
Мнението, че хората слушащи чалга слушали и рок... мога да кажа само 'хаха, изсмял се краля на испански'. Всякакви позета ги има, често срещани са 'метАлите', които слушат и чалга.
И не само по рок/метъл концерти се пие. Пие се навсякъде. Даже и по чалга концерти, не са малкото пияни по улиците след някой 'мега як турбо чалга концерт'
Май казах мнението си по всичко, което беше споменато по-горе.
+това, че албумите на чалга изпълнителите се продавали... че аз в цял Пловдив не мога да си намеря ОРИГИНАЛЕН диск на някоя от любимите ми групи. Има един магазин на Пайнер на центъра... е как няма да се продават.
Хайде със здраве ;]