Според мен метълите са много по-културни.Кога се е чуло и видяло метъл да върти кючеци по баровете,официално да създава песни обиждащи чалгарите,да се облича като циганин или курва,а това че метълите меришат наистина е само мит създаден от чалгари ,които няма за какво да ни заядът.Аз лично слушам и метъл и мога да кажа че се къпя 2 пъти на ден и определено не мериша.Според мен всеки човек се поти и може да мерише но това се свежда до хигиена а не го това каква музика слушаш!Наскоро бях на един купон:повечето бяхме метъли но имаше и чалгари нека ви представя ситуацията:всички ,които слушахме метъл си свирехме на китара понеже беше още рано(5 часа),а чалгарите през това време се наливаха с водка(това може да говори само колко са им плоски мозъците и то бяха лапета на по 12/13)в следствие естествено имаше и 1 лапе дето получи алкохолно натравяне 1ва степен, ма да му е честито!Много пъти съм срещала и чувала за чалгари дето се бият по улиците и в училище,е що се отнася до метълите аз лично никога не съм виждала метъл да напада без причина и без да е бил бая предизвикан.Сами си правете изводите...
Аз искам да ви помоля нещо.Айде всички селяндури се изнасяйте извън София където ви е мястото ,че ми писна от цигани и прости хора, които ми говорят не миеко(което е адски грозно,дразнещо и е признак за селяния).Напоследак всички роми,селски тъпаци,турци,македонци и тн се заселихте тук ,ама не разбрахте ли ,че това не ви е къщи,врищайте се от където сте дошли и там си проявявайте простотията.Аз искам една хубава столица и смятам ,че е крайно време да направим примерно както Русия на времето:да изгоним всичкия този гореспоменат боклук.
виж сега слушам метъл и напълно подкрепям тезата че ние сме по-културни(като сравня себе си с всички чалгари дето познавам така излиза)
ама с това изказване не показваш кой знае каква култура а и обиждаш толкова много хора че не можеш да си представиш