- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой са по културни феновете на поп-фолка или на рока?
Първоначално написано от dudumaster
![]()
![]()
Колко е вярно определението за чалгарите.
![]()
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Колко?Първоначално написано от Outlaw4Life
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
Първоначално написано от Riot
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
на сапун. Поздрав за всички фенове на рока и метъла http://www.youtube.com/watch?v=uyoaG9bThicмилите цивилизовани културни и възпитани чалгарии
Според мен метълите са много по-културни.Кога се е чуло и видяло метъл да върти кючеци по баровете,официално да създава песни обиждащи чалгарите,да се облича като циганин или курва,а това че метълите меришат наистина е само мит създаден от чалгари ,които няма за какво да ни заядът.Аз лично слушам и метъл и мога да кажа че се къпя 2 пъти на ден и определено не мериша.Според мен всеки човек се поти и може да мерише но това се свежда до хигиена а не го това каква музика слушаш!Наскоро бях на един купон:повечето бяхме метъли но имаше и чалгари нека ви представя ситуацията:всички ,които слушахме метъл си свирехме на китара понеже беше още рано(5 часа),а чалгарите през това време се наливаха с водка(това може да говори само колко са им плоски мозъците и то бяха лапета на по 12/13)в следствие естествено имаше и 1 лапе дето получи алкохолно натравяне 1ва степен, ма да му е честито!Много пъти съм срещала и чувала за чалгари дето се бият по улиците и в училище,е що се отнася до метълите аз лично никога не съм виждала метъл да напада без причина и без да е бил бая предизвикан.Сами си правете изводите...
Аз искам да ви помоля нещо.Айде всички селяндури се изнасяйте извън София където ви е мястото ,че ми писна от цигани и прости хора, които ми говорят не миеко(което е адски грозно,дразнещо и е признак за селяния).Напоследак всички роми,селски тъпаци,турци,македонци и тн се заселихте тук ,ама не разбрахте ли ,че това не ви е къщи,врищайте се от където сте дошли и там си проявявайте простотията.Аз искам една хубава столица и смятам ,че е крайно време да направим примерно както Русия на времето:да изгоним всичкия този гореспоменат боклук.
виж сега слушам метъл и напълно подкрепям тезата че ние сме по-културни(като сравня себе си с всички чалгари дето познавам така излиза)Според мен метълите са много по-културни.Кога се е чуло и видяло метъл да върти кючеци по баровете,официално да създава песни обиждащи чалгарите,да се облича като циганин или курва,а това че метълите меришат наистина е само мит създаден от чалгари ,които няма за какво да ни заядът.Аз лично слушам и метъл и мога да кажа че се къпя 2 пъти на ден и определено не мериша.Според мен всеки човек се поти и може да мерише но това се свежда до хигиена а не го това каква музика слушаш!Наскоро бях на един купон:повечето бяхме метъли но имаше и чалгари нека ви представя ситуацията:всички ,които слушахме метъл си свирехме на китара понеже беше още рано(5 часа),а чалгарите през това време се наливаха с водка(това може да говори само колко са им плоски мозъците и то бяха лапета на по 12/13)в следствие естествено имаше и 1 лапе дето получи алкохолно натравяне 1ва степен, ма да му е честито!Много пъти съм срещала и чувала за чалгари дето се бият по улиците и в училище,е що се отнася до метълите аз лично никога не съм виждала метъл да напада без причина и без да е бил бая предизвикан.Сами си правете изводите...
Аз искам да ви помоля нещо.Айде всички селяндури се изнасяйте извън София където ви е мястото ,че ми писна от цигани и прости хора, които ми говорят не миеко(което е адски грозно,дразнещо и е признак за селяния).Напоследак всички роми,селски тъпаци,турци,македонци и тн се заселихте тук ,ама не разбрахте ли ,че това не ви е къщи,врищайте се от където сте дошли и там си проявявайте простотията.Аз искам една хубава столица и смятам ,че е крайно време да направим примерно както Русия на времето:да изгоним всичкия този гореспоменат боклук.
ама с това изказване не показваш кой знае каква култура а и обиждаш толкова много хора че не можеш да си представиш
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Като цяло феновете на рокът са по-културни.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Нито едните![]()
Да си културен не зависи от стила на музика,който слушаш...
А то какво зависи.Рокът като музикална стойност е с класи над поп-фолка,следователно и културната му стойност е много по-голяма,което значи ,че почитателите на такава музика очевидно ценят по-добре музикалната култура т.е. са по-културни.От тази гледна точка е така,сега колкото до поведението на индивида в социалната среда-това не зависи от това каква музика слуша,но тук пак ви обръщам внимание-по-стойностна музика означава и по-морално извисена и по-висока културна стойност!Първоначално написано от Samotno_Angel4e
много смихуве и осмифки от малкия ми приятел. и от мен също.Първоначално написано от retwerts
Ох, ти изби рибата. Толкова добре ги защити ,че сега няма да слушам метъл да не би случайно да стана културен. Това да не ти е 12 век , че със заповед да гонят чуждите етноси от градовете. И това мЕрише го оправи да не ти се смее целия форум. Ругаеш по тези, които говорят на диалект-не го ли разбрахте че всеки скапан регион си има различен начин да изговаря някои от думите. Със сигурност повтарям някой обаче така както има умни и възпитани чалгари така има и малоумни метъли. И обратно.Според мен метълите са много по-културни.Кога се е чуло и видяло метъл да върти кючеци по баровете,официално да създава песни обиждащи чалгарите,да се облича като циганин или курва,а това че метълите меришат наистина е само мит създаден от чалгари ,които няма за какво да ни заядът.Аз лично слушам и метъл и мога да кажа че се къпя 2 пъти на ден и определено не мериша.Според мен всеки човек се поти и може да мерише но това се свежда до хигиена а не го това каква музика слушаш!Наскоро бях на един купон:повечето бяхме метъли но имаше и чалгари нека ви представя ситуацията:всички ,които слушахме метъл си свирехме на китара понеже беше още рано(5 часа),а чалгарите през това време се наливаха с водка(това може да говори само колко са им плоски мозъците и то бяха лапета на по 12/13)в следствие естествено имаше и 1 лапе дето получи алкохолно натравяне 1ва степен, ма да му е честито!Много пъти съм срещала и чувала за чалгари дето се бият по улиците и в училище,е що се отнася до метълите аз лично никога не съм виждала метъл да напада без причина и без да е бил бая предизвикан.Сами си правете изводите...
то ти си слушаш тва дет ти е на сърце и те кефи,няма да седнеш и да си казваш,че тая музика била ''по-стойностна''(тва всъщност е твое мнение)Първоначално написано от retwerts
мен като не ми харесва метъла и рока-да не съм проста само заради това?!
всеки с вкуса си
хах представи си не съм НАГРАМОТЕНна теб ти мЕрише главата бе...
алкохолно натравяне първа степен... Razz Razz
селяндурите са й виновни, а това че си неграмотна и проста е друг въпрос - изнасяй се и ти, че ограниченото ти мислене е по-лошо от всичката чалга на света![]()
![]()
![]()
пък и нещо не мога да загрея какъв ти е мисловния поток...
не знам кво ти правят хората от провинцията...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Не бе бате , аз като вляза в пиано бар винаги се дъни акустично "Мъж на хоризонта" .... И тъй като чалгата е елита на България винаги от Радисън / Шератон и Хилтън поп-фолк хитовете се чуват от километри...Даже бате сега Хилтън ще спонсорира зимното турне на Пайнер под мотото "Култура за младежа...Нека се обичаме без да се обличаме!!!" .....
И някой хора е време да направят разлика между мутри и елитно общество...Интелектуална..
да...много е добраПървоначално написано от Electron.
![]()
Оф,глупости.Педесет пъти се опитвам да обясня нещо и вие пак не разбирате.Култура май повечето от вас дори не знаят какво е!Не е задължително да си Айнщайн ,за да си културовед,това не винаги зависи от интелекта или от възпитанието.Защо някои хора не могат да го разберат?Култура не е само държание,интелект и т.н.Щом си почитател на чалгъ,това не значи задължително ,че си по-прост,но задължително значи,че имаш по-ниска музикална култура!!Айде разберете го и стига сте писали за възпитание и глупости.Един културен човек освен добро възпитание умее и да цени качественото изкуство ,а рокът е много по-качествен от поп-фолка.От тази гледна точка почитателите на рока имат по-висока музикална култура!!!Първоначално написано от Taste the rainbow
Не спряхте ли бе деца?
От отдавна го направих
ама не ви влиза нищо в главиците![]()
Не знам какво си просветлил.От коментарите ти оставам с впечатление,че не си с особено високо интелектуално ниво.За да ме разбереш,ще кажа,че направо си си глупавичък.Първоначално написано от DjBaloon
Да да,спомням си те тебеПървоначално написано от retwerts
Обяснявах ти за чалгата ти ми говореше за правописни грешки![]()
Спора беше по темата![]()
ахахаха
Ти май всячески се опитваш да затвърдиш мнението за себе си.Повтаряш едни и същи клишета,които всеки защитник на чалгата повтаря и се мислиш за много оригинален.Ти може да си пишеш,колкото искаш,и да си мислиш ,че си много прав,но всъщност ще си останеш простичко и ограничено детенце.Жал ми е за теб.Поне не пиши да се излагаш.Това,че пишеш ,че си много прави ,и то без никакви аргументи,не те прави прав,а по-скоро смешен.Първоначално написано от DjBaloon
Посочи едно клише![]()
Абсолютно навсякъде!Първоначално написано от Shadow_Walker
Хората от фолка са културни разбира се!!!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960