По темата мога да дам пример единствено с метъл и чалга общностите в моя град Аз имам много познати и в двете групи и моето твърдение е, че като цяло простотията която правят метълите не е като простотията на чалгарите Различни са
Когато не са пияни, чалга-пичовете ходят и се правят на гъзари, гледат мръсно всичко живо, дават го тежко и дирят на кое гъзарско място да се напият довечера Отиват, напиват се, и веднага става един от ония яките боеве от типа "дръж ме да не го бия ;D" и ако не се намери бой в крайна сметка ходят да правят мизериики от сорта на бутане на кофи и контейнепи.. и викане на простотии ;D
Метълите от друга страна са точно обратното. Не парадират с нищо, гледат да не се набиват на очи, приятелски настроени са като цяло и много трудно ще ги докараш до правене на проблеми от какъвто и да е тип Когато се напият те пак си седят мирно и ограничават простотията си до разстоянието около пейката, на която са ии летят на бой или проблеми само ако са провокирани.. иначе са безпроблемни
Не знам.. може би само в Монтана е така, за добро или лошо
PS - и забравих - някои от същите тези метълисти които пият по пейките вечерно време през деня се занимават с обществено полезни неща като Червеният кръст и други подобни организации.. разбих стереотипа