Здрасти на всички Предварително се извинявам, че ще ви занимавам с моите глупости, ноо дано някои помогне
Таа накратко ... за лятото се хванах на работа да си изкарам някои лев ии там където работя си харесах едно момчее... та доколкото забелязвам той също ме харесва, постоянно ме зяпа, следи сяко мое движение и само ми мята некви погледи и усмивки, ноо сме само на тва Не сме си говорили никога (вече 1 седмица сме колеги ) Той на няколко пъти се опитва да завърти някъв разговор ама аз всее... нз На всичко отгоре и баба ми ми пречи ( и тя работи там ) Мии тя ми казва да не си говоря с тва момче, щото сички там дет работят са клюкари ии ше ме изкарат некфа абе смахната работа, ама наитина тия тия хора ше земат да си измислят нз кво .... уффф абе сиг ви се струвам много смахната ама наистина нищо не мога да направя.. аа искам поне да си проговоря с тва момче, мисля че ще си заслужава ... ама Пък и то нищо не може да се получи щото аз съм още за малко на работа там, а сме от различни градове иии нз Много го харесвам кво да правяя