.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Gorna Orqhovitza

Когато има проблам,той споделя с най-добрата си приятелка...

Гаджето ми и една моя много близка приятелка са най-добри приятели..Тя ни запозна и ни сватоса.Те живеят точно един до друг и винаги са заедно...Това не ме притеснява.Тя беше заминала на море и нештата с него вървяха много добре.Наложи се и аз да замина(разбира се с него се чувахме постоянно),но през това време тя се върна.Тогава почна да ми се обажда от неговия телефон,защото той има безплатни минути към мен.Когато се прибрах вкъщи тя ми се обади и каза,че иска да излезем аз,тя и той да се видим,защото много съм и липсвала.Аз им казах,че сме се разбрали за друг ден с най-добрата ми приятелка и компанията и тя ми затвори телефона.Разсърди ми се,защото не съм се била сещала за тях...Оказа се,че и гаджето ми се е разсърдило жестоко.Но когато му се обядих да го чуя не ми каза нищо по телефона..След малко ми звънна приятелката ми и ме се разкрещя :Какъв ми е проблема.Казах му,че когато има някъкъв проблем искам той да ми го казва,а не тя.А той отговори,че не бил човек който наранявал хората и за това е споделил с нея..Сега отношенията ни са много добри,но той продължава по същия начин да споделя на нея и когато има проблем тя да ми казва...А на мен така не ми харесва.Кажете ми какво да направя?
    You don't want to hurt me,
    But see how deep the bullet lies.
    Unaware that I'm tearing you asunder.
    There's a thunder in our hearts, baby.......

Просто му кажи всичко това .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Цитирай Първоначално написано от Софинка
    +1

Град
    в лайната!
    да кажи му

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от Софинка
    +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тва историята за
    тия ония двамата и ония третия
    и Гошо Вратарчето ли е?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Как може да казва на нея а не на теб ама че хора.. явно приятелят ти чувства приятелката си по-близка отколкото теб говорете сериозно,но това не е хубаво да не споделя с теб като има проблем
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

ти си му просто гадже,а тя е Момичето не знам как да го обясня,но повечето романтични комедии са с такъв сценярй...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    Как може да казва на нея а не на теб ама че хора.. явно приятелят ти чувства приятелката си по-близка отколкото теб говорете сериозно,но това не е хубаво да не споделя с теб като има проблем
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    "градът на мечтите"
    Не знам как го търпиш,кажи му всичко това и каквото стане
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Виж,аз също споделям повече проблемите си с много добър мой приятел,който ми е като брат.Някакси не мога да приема да говоря с гаджето ми за проблемите в семейството или със здравето ми.Чувстам го близък,но по друг начин.Според мен трябва да споделяш и ти повече с гаджето си и да го провокираш да ти казва какво го притеснява.Ние сме жени и тези неща ни се отдават по рождение.Просто вложи мисъл и тактика.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Голям фен
    кажи му го това на него
    и +тва опитвай се да го предразположиш да споделя повече,разпитвай го... споделяй му повече и ти
    успех

Голям фен Аватара на asasfdf
    и аз имам една приятелка, с която си споделям много повече неща, отколкото с гаджета.просто ми е по-комфортно, а и я познавам от много време..
    поговори си с него за тези неща, че не искаш трети човек да се бърка между вас, независимо дали е съседка/мама/тате/домашен любимец(има и такива случаи)

Град
    Пловдив
    az bih go zarqzala 6tom ne te razbira .... neznam prosto....moje da ima mnogo ne6ta ...i taq tfoq dobra priqtelka da ne ti e tolkova dobra priqtelka... a da gleda kak da ti go otmakne

Не че те плаша нали, ама бившия ми имаше една многоооо добричка приятелка и накрая спа с нея! Успех!

моя е същото л****! Каквото си говорим после всички го знаят от неговото обкръжение и.. един ден не издържах и пуснах един хубав слух за себе си, което уж било тайна и като го чу неговото добро приятелче се наака
    От тогава разбра може би, че не е хубаво да се споделя така. Ама... за всеки случай, аз вече не казвам нищо, а само си правя каквото си искам

Мега фен Аватара на iiirish
    Когато между двама души има чувства, то не бива те да позволява намесата на трети човек. В случея именно тази ваша обща "приятелка" се явява третия човек, настанява се между вас и връзката ви се превръща в един стандартен любовен триъгълник. Харесва ви или не, вие сте я допуснали. Ако искате да бъдете заедно, сега е времето да осъзнаете, че тя само ви пречи, и да я избутате настрана от отношенията си. Между двама човека, които се обичат не е позволено да има хора, играещи ролята на посредник, независимо с какви цели - добри или лоши. Тук аз не виждам нищо добро в присъствието й около вас - изолирайте я ако искате отношенията ви да потръгнат отново

Град
    София
    Кажи му всичко това, което и на нас.

За отчета..аз също имам приятелка, на която споделям, защото й имам по-голямо доверие отколкото на гаджето ми и тя го знае. Но като имам проблем само споделям с нея, сам се оправям с него и не я карам да говори вместо мен.
    Don't tell me what I can or can't do !

eM mOje bi ne moje da ti se doveri napalno za da spodelq s teb....spodelqi i ti s nego i postepeno i toi 6te po4ne..pone pri men taka se polu4i ! USPEH!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Недей да се дразниш без причина. Имам 2ма най-добри приятели, които ми разквазат абсолютно всичко. Трябва да го приемеш.

i mah su6tiq problem...no ne se drazneh...toi kazva6e vsi4ko na neq...i az taka rabirah za problemite pom/u ni...az izneverite mu....i do den dne6en te sa si frs...no kvo da se pravi...prosto takiva situacii sa mnogo gadni!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    Не знам как го търпиш,кажи му всичко това и каквото стане
    +1

Love Is All Around

Град
    in youR dReams (mm)
    Еми трябва да направиш нещо някък си тя да изчезне от живота ви. Не може. Не става просто. Не е логично да сте 3ма.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

милата тя ;( аз съм в почти същата ситуация ;(
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Кажи му какво те тревожи,а ако той наистина държи на теб и те обича би те разбрал и би променил нещата.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си