- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато има проблам,той споделя с най-добрата си приятелка...
кажи му, че искаш във вашата връзка да има само двама..тя е излишна.и че ако иска да е с теб, ще престане да има връзка и с нея...в смисъл не да му казваш да избира м/у вас двете-защото както го виждам той ще избере нея, но просто че във вашите отношения няма място за нея..
абе не искам да те разочаровам ама според мен ти си излишна тук или поне скоро ще станеш ако не направиш нещо![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
ще кажа каквото мисля и моля да не ме разбереш накривоако вие ходите от скоро е нормално той да е по близък с нея-та нали живеят един до друг!!тоа че се сърди мн мн го неразбирам.... а както казват всички кажи му че може да ти иима доверие и му ог покажи,което е по важно!
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Обясни му как се чувстваш ти.Успех!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Обясни му, че не ти е приятно, ти за това си до него и си готова да го разбереш. Покажи му, че може да ти има доверие!