- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли, да продават Бира в училищните столове
ти остави тва,ама няма да е яка гледка подпийнали третокласници,примерноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
x
аь ус ефь пьтнсше
В мойто продават ...(А се води най-елитното в цяла Югозападна БГ ...
)
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Викаш, не е много съмнително, всеки ден да обръщаш по един сок "ябълка" ?Първоначално написано от Virus_
Иначе, фак офф бе, естествено, че искам.
Бих изпил една бира, в 5 следобед акто знам че трябва да кисна до 8 и без това ми е прея хуя и седя и си броя пръстите (или свиря на ластик...!) през тези 3 оставащи астрономически часа.
Пък и да не говорим, колко магазини има до училище (супер клошарията е вече да пиеш шуменско за 90 стинки на стъпалата на някой вход до кварталния магазин).
Ограничението - по 1 бира на ученик си е доста нормално. И без това, тея дето ще я пият, мисля , че ще издържат на това да изпият 330мл пикня в шишенце.
До колкото съм чувала от градските легенди има училища в които има машини за презервативи...пускаш стинки и ти пуска гумичка!Първоначално написано от `noтhИng...
А специално ПРЕЗЕРВАТИВИ трябва задължително да има в училище навсякъде, а не само по няквите си там семинарчета, в които ти говорят всичко което вече знаеш и евентуално опитал!![]()
Ако го казваш сякаш ще се развратим...ми то ние сме си достатъчно развратени, нека поне неосведомените да разберат как да се пазят, а не да ми мрънкат, че са бременни на 14!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ЗА!
кур за тъпото даскало!
АНАРХИЯЯЯ!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^ Там е работата, че за теб бирата може да е само удоволствие, а за други-гъзария.
What you give is what you get!
^ друг е въпроса , че някой не пият бира..а водка примерно!
и кво?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Естествено, че не. Трябва да има няква граница. Да почнат с бира, после водка, докато не минат на домашна ракийка.. Ще вземат да се изпонапиват дечурлигата в междучасиятаУчилището е място, където отиваш да се образоваш ,а не да пиеш бира.. Не стига, че на повечето места се продава алкохол на непълнолетни, ми остава само и в училищата да се почне..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
педал ли си?Първоначално написано от Sam90'
еее кво ше стане с удоволствието междучасието да си вземеш бира/двулитрово вино за 1.20лв и да се скриеш в задния двор на даскалото..
Първоначално написано от BallFace
![]()
Що не?!И даскалягите ще забиват по 4-5-6-7-8 бирички за пример пред учениците.![]()
НЕ!
Тогава ще сме ебати деградиралото общество...
А цигари и дрога не щете ли да продават в училищните столове?![]()
![]()
Каква бира бе, искаме ракия да продават.
А искате ли да продават наркотици в болниците?
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Е у наше село не са...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
искаме да продават хероин по будките за вестници.
алелуя.
Е вижте сяТо става въпрос само в гимназийте да се продава
Където повечето са на 15 и повече...то иначе......в някое основно даскало
от първи до седми или осми клас нещо не върви
![]()
![]()
![]()
Все пак друго си е някой на примерно 16-17 да изпие 1 биричка (подчертавам ЕДНА
) Нищо няма да му стане....аз примерно обичам бира, и би ми станало просто приятно да си я изпия, не е казано да се изпонапиваме сега
.... че и с бира на всичкото отгоре
Аз тряя да изпия 3 галона бира за да се напия така че от 1 биричка глава не боли....
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Иди си плати осигоровките...Първоначално написано от exploitedteen
Добре, МАЙНА, ти виждала ли си се в огледалото? Ти си ЕМО, под вид човек, ти и да се друсаш, и да те друсат, и да пиеш, и да пушиш, само може да се издигнеш.Първоначално написано от Emo Doll
Аз съм първото разумно същество, което общува на роден език... със същество от раздел безгръбначни, твоя милост.![]()
![]()
![]()
Сега, като всяко Емо, трябва да се депресираш, някакъв човек те обижда, света е гаден. Режи вените, не се притеснявай!
Emo Doll- за вечни времена в нашите сърца!![]()