- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искате ли, да продават Бира в училищните столове
Оу боже. Ако тръгне да се продава бира, първото междучасие вече ше е изкупена сичката и няма да има нито един трезвен човек в училището![]()
![]()
![]()
хах....и що в гимназиите..за да са напият сичките....ми ти представяш ли си минава някой непознат и гледа някви хлапаци са наливат кат невидели....мииии то по добре напрао да напраят кръчма и да ходим там..в столовата??!?!??!?!?!?!!??!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти си там да получаваш образование не да са учиш как да отпиваш от чашатаааа......
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Не,това е толкова глупаво![]()
![]()
Любовта е чувство,което чувстваш когато си почувствал,че чувстваш чувство което никога не си чувствал!!!!!
Струва ми се глупаво да се продава бира в училището,
все пак не е пивницана който му се пие да си пие но не и в даскалото
доста тъпо звучи,въпреки че когато аз бях 10 клас с една моя съоченичка се засекохме по пътя когато вървяхме за училище (сутринта)и тя като ме подхвана -ай да се напием,ай моляти се!
И аз ко да права нали съм си душичкаи се съгласих,купихме си една 2 литра Пиринско още 7 часа
и се подхванахме на една пейка
![]()
Като стигнахме даскалото за 2-ия час,ни беше много весело,тръпка си беше,ама на нея явно в повечко и беше дошло пиенето,та то беха смехове,обиди към учителките и така ни хванахаи айде в дирекцията
На другия ден получавам писмо у нас от училището:
Уважаема г-жо дъщеря в... днес дойде на училище пияна или нещо такова,аз вече съм забравилаАма се пак си остава спомен,а ся да ме накарат да ида на училище пияна?-Няма да се повтори,вече знам какво е
![]()
+ 1 достатъчно пияници по заведенията, ми и в даскало да са пияни... на кво ше се учим тамПървоначално написано от zloto
![]()
Първоначално написано от _showy_
ясно що искаш да ме прикоткаш там![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Твърдо ЗА!![]()
![]()
![]()
Няма по-хубаво нещо от това в горещия летен ден, докато някой ти разсъждава над безинтересни теории, да се разхладиш с чаша бирааа ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Твърдо против... Като знам кви пияници има чак не ми се мисли как ша се придвижваме по коридорите...![]()
Абе вие ме разбивате. Кви са тия "тежкарски" работи..![]()
Има време да пиете бира и да правите какво ли още не..
Сега си сядайте на задниците, за да можете, когато порастнете достатъчно да не нагъвате бира, а Чивас Регал.![]()
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Пращайте по пощата две каси бира, че се съсипах с тези кански мъки в жегата!![]()
![]()
![]()
Едната ще я нося в даскалото, за да се почерпим с аверите .![]()
Само аз май не приемам темата на сериозно...уотева...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns