.

Виж резултатите на анкетата: За или Против Бира в даскало?

Гласували
112. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

46 41,07%
  • Против

66 58,93%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Супер фен Аватара на Qnchety
    Оу боже. Ако тръгне да се продава бира, първото междучасие вече ше е изкупена сичката и няма да има нито един трезвен човек в училището

Град
    myReeee*..
    хах....и що в гимназиите..за да са напият сичките....ми ти представяш ли си минава някой непознат и гледа някви хлапаци са наливат кат невидели....мииии то по добре напрао да напраят кръчма и да ходим там..в столовата??!?!??!?!?!?!!??! ти си там да получаваш образование не да са учиш как да отпиваш от чашатаааа......
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Не,това е толкова глупаво
    Любовта е чувство,което чувстваш когато си почувствал,че чувстваш чувство което никога не си чувствал!!!!!

Голям фен
    Струва ми се глупаво да се продава бира в училището,
    все пак не е пивница на който му се пие да си пие но не и в даскалото
    доста тъпо звучи,въпреки че когато аз бях 10 клас с една моя съоченичка се засекохме по пътя когато вървяхме за училище (сутринта)и тя като ме подхвана -ай да се напием,ай моляти се!
    И аз ко да права нали съм си душичка и се съгласих,купихме си една 2 литра Пиринско още 7 часа и се подхванахме на една пейка
    Като стигнахме даскалото за 2-ия час,ни беше много весело,тръпка си беше,ама на нея явно в повечко и беше дошло пиенето,та то беха смехове,обиди към учителките и така ни хванаха и айде в дирекцията На другия ден получавам писмо у нас от училището:
    Уважаема г-жо дъщеря в... днес дойде на училище пияна или нещо такова,аз вече съм забравила Ама се пак си остава спомен,а ся да ме накарат да ида на училище пияна?-Няма да се повтори,вече знам какво е

Цитирай Първоначално написано от zloto
    Учениците в гимназията нямат чувство за мярка и ще се напиват, без изобщо да мислят
    Естествено, че съм против...
    + 1 достатъчно пияници по заведенията, ми и в даскало да са пияни... на кво ше се учим там

Цитирай Първоначално написано от _showy_

Ние в университета имаме.

ясно що искаш да ме прикоткаш там
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Твърдо ЗА!

Няма по-хубаво нещо от това в горещия летен ден, докато някой ти разсъждава над безинтересни теории, да се разхладиш с чаша бирааа ...

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Твърдо против... Като знам кви пияници има чак не ми се мисли как ша се придвижваме по коридорите...

Абе вие ме разбивате. Кви са тия "тежкарски" работи..
    Има време да пиете бира и да правите какво ли още не..
    Сега си сядайте на задниците, за да можете, когато порастнете достатъчно да не нагъвате бира, а Чивас Регал.
    HEP is not style! HEP is my life!

Пращайте по пощата две каси бира, че се съсипах с тези кански мъки в жегата!
    Едната ще я нося в даскалото, за да се почерпим с аверите .

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Само аз май не приемам темата на сериозно...уотева...
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си