- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка с обица на езика...
Пуснах тема за интимните пиърсинги...сега нещо подобно.Какво мислят мъжката аудитория за свирка с обица на езика?По яко ли е и имат ли нещо против?Мерси за отговорите
I will love you forever!
Един бивш даже ме агитираше да си сложа обица на езика..и "там долу" ама аз се отказах..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ше зема си сложа обица на х*я![]()
GTA Stunting
НЕ са ми правели девойки с обица на езика , за да изразя мнение , но имам огромното желание , да ми направи девойка с обица на езика!
Еми....по-яко е, ама то зависи и от момичето де, ама на мен усещането повече ми хареса с обецата
me 2Първоначално написано от NightGuardian
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Мечта![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ами аз имам пиърсинг на езика и приятеля ми си умира от кеф,следователно,е приятно и то много
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
на мен ми е интересна и другата странанякое момиче дали е лизало момче с обица на езика
![]()
а иначе и аз си мисля че е мн по яко ако момичето има обица на езика, чак се чудя дали да не си сложа и аз за малкосамо като си представа моя как ще тръпне от кеф се възбуждам
![]()
be a good boy!!!
и аз и приятеля ми имаме обици на езика. както целувките така и френската са много по възбуждащи. уникално е да усещаш малкото топче върху клитора си![]()
love me or hate me thats an obsesion
...гледала съм филм в който стана фал с обицата....нещо се заклещиха и беше адското...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
xD
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
само заради този пост ще си търся гадже с обица на езикПървоначално написано от LyLitKa
![]()
![]()
be a good boy!!!
Кво мисля ли? - Гнусна история, ей това мисля!!!
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
ами приятеля ми има обица на езика .............. яко е усещането като се целуваме направи понякога полудявам от кеф и се възбуждам, а като ме ............ направо ме хвърля на седмото небеи аз мислех да си сложа, но той ме разубеди ..... каза ми че и така му харесва и че знае и е имал гадже с обица на езика, НО на него и без обица пак си му харесва и не мисля че трябва да си сложиш обица само за да видиш какво е усещането.
Ами нз момчета и момичета..аз съм момче и аз и гажето ми си имаме обици на езика.. тя ми сподели че е превъзходно когато усеща езика ми отдолу или когато просто се целуваме ... а аз изпитвам същото така че си правете изводите сами )
Сега за първи път имам приятелка с обеца на езика и е голям кеф,където попадне тая обеца прави чудеса,ама нейната не е с метално топче,ами нещо рошаво и цветно не го знам какво е,но много ме гъделичка![]()
Хора, помогнахте много и на мен.Също имам обеца на езика,но по стечение на обстоятелствата, не съм се целувала,след като я сложих. Много ме надъхвате да опитам
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
+ и той си има ; )Първоначално написано от didi_baby
Singin' dont worry about a thing..
cuz' every little thing gonna be allright!!
НЕ са ми правели с обеца на езика абаче си ми е мечта много отдавна![]()
![]()
........ но според мене момента е по скоро психологически аз само като си го представя и откачам....а и тя свирката си е най уникалното така че няма начин да не е готино
![]()
![]()
The same hereПървоначално написано от didi_baby