- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sportex проблем
Защо вече презервативите нямат пликчета във тях ? Взех си 2 кутийки от тези със ябълката и вътре няма пликчета?
.: machoka :.
![]()
Аптекарите са го ползвали май.
wtf
Ъъъъ , бъркам ли се , или те отдавна нямат ?![]()
Струва ми се че от бая време ги махнаха , ама де да знам. Кой знае , икономии са решили да правят сигурно.
Ти пък , те не бяха отваряниПървоначално написано от Овесения
.: machoka :.
Еми и аз съм попадал на такива но 1-2 пъти другите си имат!
Предполагам, че по някаква случайност се е получило така.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Пликче в което се изхвърлят използваните презервативи.Първоначално написано от Just_say_no
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Случайност...![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Ами, ти пък. То на мен в спортекса понякога ми се е случвало да нямат лубрикант, даже веднъж бяха само с два презерватива.![]()
Хах то хубави грешки правят ,ама дано някой път да не дадат празна кутийкаПървоначално написано от Mirelchetoo14
)))
че аз до сега не съм попадала на кутийка Спортекс и вътре да има пликче.. странно![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
7-8 лева са на ДурексПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Да - толкова струват, но наистина са най-добрите и ако ще ползваш си вземи от тях. а и като количество са добре.Първоначално написано от bim_15
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Първоначално написано от Овесения
![]()
![]()
Ti me razbi
![]()
![]()
![]()
Po temata sig za izpusnali da slojat![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
само някой на sportex нямат черните на който има една китара си имат пликчета!!!!
qko mi e
[quote="Овесения"]![]()
Аптекарите са го ползвали май.[/quote
+1
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Аз също от доста време се чудя относно пликчетата.В тези на SPORTEX има само в някои опаковки.А пък при DUREX няма никакви пликчета.Би било по-добре да се слагат в пликчета при презарвативите,за да не виждаме по улиците или извън кошчетата за боклук кондоми,защото е гадно!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!