.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Непрекъснато съм с приятелите му

haresvam mnogo edno mom4e to sega e na moreto i ba4ka ve4e 2 meseca tukmo go bqh pozabravila i stana ne6to mnogo stranno onzi den s nai-dobrata mi friend-ka bqhme na kafe i kakto si stoqhme doidoha negovite priqteli i sednaha pri nas ot duma na duma se ogovorihme pak da izlezem no izob6to ne stana duma za nego samo razbrah 4e e dobre tova me zaradva dnes kakto si sedqhme te me pitaha dali moje da idem za 2-3 dena na na6ta vila moita fr popita dali nqma da e podobre ako iz4akame mom4eto koeto haresvam da si doide , no bez da im kazva 4e go haresvam a te kazaha 4e sq 6te idem bez nego a posle 6te idem s nego za 1 sedmica nqkude drugade na6te davat a az nz kakvo da kaja dali da idem ... ili ne ??? ami ako napravq nqkakva glupost ...??????? ta s tqh nikoga ne sam prekarvala tolkova vreme ????? s nego sam bila mnogo puti samo dvamata ili v nqkoe kaffe.. ...bar ...diskoteka ili na nqkoe mqsto na koeto hodim i dvamata ... ami sega ... kakvo da pravq molqvi daite mi burzo suvet

т.7
    krem4et0

Град
    Горна Оряховица
    Винаги съществува вариант някой от приятелите му да си пада по теб и на вилата да се опита да те забие. Това много усложнява нещата, защото той после може да не иска да е с теб заради приятеля, който те харесва. Така че според мен е по-добре да изчакаш той да си дойде, за да отидете на вилата.

prava si no te po edno vreme znaeha 4e az imam 4uvstva kum nego i se idvaha tam kudeto se sabirahme (poprincip pred nas) i na men mi se nalaga6e da se prebiram za6toto te samo me pitaha mi toi kude e ... zn li kvo pravi .... i razni takiva a vednuj o6te predi da zamine az bqh oti6la v velingrad i toi be6e pital za men za6to sam tam i kvo pravq a moite fr mu kazali 4e 6te si doida burzo no az ostanah po-dulgo i kato si doidoh go vidqh 2-3 puti i to za po 5 min i posle toi zamina i sega nz dali toi ima 4uvstva kum men

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az,ako sum 6e otida,kvo tolkova 6e si iskarate syper,6e kopunqsvate,ne si stryva da go 4aka6,zabavlqai se
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

По-добре изчакай да си дойде въпросното момче, защото не знаеш какво ти мислят тия негови приятели, може да е номер, в смисъл да се се разбрали, че ако отидете на вилата и единия започне да те сваля, а ти се поддадеш, след това да кажат на момчето, което харесваш и така ще си прецакана, по обясними причини, може и да е както каза момичето преди мен - след това момчето, което харесваш да не иска да е с теб, заради приятеля му, който е искал да те свали, така че изчакай

Голям фен
    и аз съм на мнение да изчакаш...не можеш да знаеш какво са замислили... а и щом преди са знаели че имаш някакви чувства към него и въпреки това...по-добре го изчакай него

По-добре да изчакаш!Може пък някой от тях да те сваля и ако му отговориш дори с невинен флирт,той да каже на момчето,което харесваш,че си флиртувала и най-вероятно не го харесваш!А това е лошо за теб...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,помоли ги да из4акат общия ви приятел ..за да сте заедно вси4ки както се каа "колкото пове4е,толкова по добре " -това може дa споделиш на тях !Но незнам ти си реши как да измислиш,нещо за да го из4акат ^__^ :P
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

аз също не бих рискувала...
    измисли там нещо че ваще са ти направили проблем и се прави на ударена, особено щом не ги познаваш кой знае колко
    не виждам какво ще загубиш ако почакаш
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    София....
    По добре изчакаи,дори да не стане момчето може да си помисли че нещо е станало.А ако те тругнат да се фукат кои знае кво ще си измислят

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Може да ти готвят групово изнасилване.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нали не ходите? Отивай на вилата и се забавлявай... (:

Град
    anytime, anywhere
    Върви!Все някой ще те направи щастлива.
    Не умея да губя !

ами отиди пък каквото стане... ако за всичко такова мислиш предварително ще изтървеш забавните моменти отиваш там и като не искаш да правиш глупости, не правиш...пък и вие с него не ходите
    Така де не изпускай купонаАаАаА \/

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Iz4akai si mom4eto...ako naprai6 nqkoq glupost posle 6te se 4udi6 kak da q opravq6...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми ти си решаваш какво да правиш - ако искаш отивате, ако не искаш казваш, че не може и готово. А колкото до това дали ще направиш някоя глупост - това също зависи от теб, ние няма как да ти кажем със сигурност какво ще стане.. Ако си податлива към такива неща и ако и друг път ти се е случвало.. а и ако харесваш въпродното момче толкова много по-добре го изчакай.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

mersi za savetite mislq da otida za6toto az ne sam 4ovek koito bi se napil i bi napravil nqkvi gluposti nqma smisal da izpuskam kupona hem taka negovite fr 6te me opoznaqt i 6te mu kajat kakvo mislqt za men :P

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от kriskata1991
    mersi za savetite mislq da otida za6toto az ne sam 4ovek koito bi se napil i bi napravil nqkvi gluposti nqma smisal da izpuskam kupona hem taka negovite fr 6te me opoznaqt i 6te mu kajat kakvo mislqt za men :P

Добро решение
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Просто го изчакай да се прибере,за да няма излишни проблеми
    ...отварЯш си очиТэ а тэ тЪрсят мэн...и тОва сэ повтаРя вСэkи дэн...kАжи ми Каk и kолkО мэ `оБичАш`...заБранЯваш мэ и мэ оТричАш....Болkата э винаГи эДна и сЪща...рАзБираш ли че всиЧkо се врЪща...*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си