.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Freak.
    Що да не е? Да им вика... трябваше да са и казали по-рано.
    Наистина е трябвало да са й казали по-рано, но това ли е решението? Да прай курвенски номера и да им вика на хората? И за какво....че са и спасили живота, че са се погрижили за бъдещето й, че я обичат като родно дете ли. Я се замисли малко. А авторката на темата да поговори за това с приятелката си, защото в момента момичето е емоционално разтроено и има нужда от помощ, подкрепа, съвети и напътствия.
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен
    От една страна родителите й е трябвало да й кажат по-рано, това все пак е сериозен въпрос. От друга, тя трябва да осмисли всичко и да разбере, че ако не са били тези хора, щеше да е на някоя магистрала сега (най-много). Абе най-добре да посети някой дом за Деца без родители и да види там себе си, ако бяха различни обстоятелствата.

Град
    София

Re: за едно осиновено момиче

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Познавам момиче,което е осиновено,но не бяха и казали и тя разбра сама.Оттогава почна да се държи супер курвенски и крещи на техните(знам защото самата тя ми е казвала).Те не знаят какво да правят и просто са я оставили на произвола на съдбата.Тя се чука със момче на 25 при положение че е на 15.Няма да ви казвам как се облича и т.н ,но знам че го прави просто напук на техните.За мен тя изобщо не е права,защото в крайна сметка ако не се били техните тя щеше да отрасне в дом.те са и осигурили бъдещето,а тя им е бясна.

Вие какво мислите за тоя случай.искам да питам също дали има осиновени деца от форума и как са разбрали
    И тя не е права, НО е трябвало да й го кажат доооста по-рано! Разбираемо е да им се сърди, но чак пък това!?! /Аз не съм осиновена./
    Момиче съм.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    От една страна родителите й е трябвало да й кажат по-рано, това все пак е сериозен въпрос. От друга, тя трябва да осмисли всичко и да разбере, че ако не са били тези хора, щеше да е на някоя магистрала сега (най-много). Абе най-добре да посети някой дом за Деца без родители и да види там себе си, ако бяха различни обстоятелствата.
    +1
    Момиче съм.

Град
    Белград/София

Цитирай Първоначално написано от elena333
    НО е трябвало да й го кажат доооста по-рано! Разбираемо е да им се сърди, но чак пък това!?!
    Факт. Но родителите ги е страх от реакцията на децата им, когато узнаят, че "мама и татко" всъщност не са техни биологични родители. Не веднъж съм си говорила с майка ми защо не е започнала да ме подготвя още от съвсем малка за "новината" и отговора е "страх". Просто в България е прието за подобни неща да не се говори (едва ли не осиновяването на дете е някаква тъмна семейна тайна) и затова стават такива кофти неща, когато детето научи...

Мега фен
    имам 1 съседка,с която се слу4и по4ти същото нещо. рабрала го слу4айно, след тва направо ще6е да ги подлуди. е нз дали е спяла с мом4ета с 10 год по-големи от нея и разни такива подробности,защото с нея сме на здрасти-4ао. мога само да кажа 4е този период отмина и тя разбра колко мн трябва да е благодарна на хората, които са я отгледали, ве4е ги уважава и вси4ко си е нормално. сиг и с твоята позната така ще стане
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

според мен родител не е този,който те е родил,а този,който те обича и се грижи за теб

Голям фен
    че е трябвало да и кажат по-рано-така е!но пък тя се държи абсолютно неблагодарно и глупаво...след време ще съжалява

Е, не е хубаво да разбира сама.За това има право да се посърди, но не и да прави подобни неща.Близко е до акъла, че не са и казали, защото наистина я чустват като свое дете и за тях няма такова значение, че няма кръвна връзка с тях о са решили да не я нараняват и затормозяват...баси.А и трябва да им е благодарна, че са я отгледали.Ей такива драми и ей такива изпълнение тип "аз съм малко наранено момиче, дай да накажа родителите си, като курвясам/като се наркоманизирам/като избягам.Това не е по никакъв начин изход в каквато и да била ситуация.

Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Според мен не е права.Разбира се,че и родителите и не са прави да не и казват истината и да я лъжат,но все пак трябва да им е благодарна,че са я осиновили след като е била изоставена и са се грижили за нея като за собствено дете.А и като се държи като курва,това няма да върне времето и да оправи нещата.Напротив,единствено то,което може да постигне е да си съсипе живота .
    +1
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

От една страна е права да им се сърди но все пак.....

Град
    Сливница
    Много тъпо от нейна страна.Тези хора са и дали дом и семейство,което не може да получи в дом за сираци.А това,че го прави с момче на 25 а тя е на 15,и че се облича като курва,няма да е нито първата,нито последната.То стана на мода да си хващаш гадже с 8-10 години по голямо от тебе.

Голям фен
    Да, много е модерно и затова догодина същата красавица ще остави плода на любовта си в дом и след 15 години (при добро стечение на обстоятелствата) историята ще се повтори. Тъпа работа, но вече и без това е модерно да си тъп..
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да им вика добре ама с курвалъка на себе си вреди

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Родителите на това момиче са постъпили лошо с нея като не и са казали истината. А да разбереш истината не от близки, ами от чужди хора е просто..много кофти ситуация..

Но пък и нея не оправдавам. Защо се отнася така към родителите и? Въпреки, че те не са нейните биогични родители, те са се грижили за нея и са осигурили бъдеще, което навярно нейните истински родители не биха могли да и дадат. За мен това е едно НЕблагодарно, малко, разглезено момиченце!
    ♥ ♥ ♥

Град
    In the middle of Nowhere
    Абе какво е това не са и истински родители?!Те са и дали дом,образование,отгледали са я,любов и защита това са родители,а не тези които зарязват децата си по домовете...Това че не са и биологични родители не ги прави чужди хора които се месят в живота и..Не стават така нещата тя не е права,незнае през какво са минали майка и и баща и,за да я осиновят...Явно това,че на света има някои на които му пука за нея не я интересува,ако не я бяха осиновили нямаше да си има никои и щеше да и е много трудно,но не и дошло на главата за да осъзнае колко жалка изглежда...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Родителите са тези, които ти дават топлина и любов и се грижат за теб. Всеки може да създаде колкото пожелае деца...но не това е важното. Истината е в изграждането на характера. Познавма осиновени хора, които обичат безусловно родителите си, благодарят им и им помагат. Момичето след време ще разбере колко много греши. Жалко, че е ще е късно.

Според мен трябвало да и кажат по-рано, а не да разбира сама, но това не означава, че трябва да им прави мръсно. Все пак благодарение на тях тя е израстнала като обикновен човек, няма значение дали са й истински родители или не. По-добре да е при тях отколкото да се мята по домовете.

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Познавам момиче,което е осиновено,но не бяха и казали и тя разбра сама.Оттогава почна да се държи супер курвенски и крещи на техните(знам защото самата тя ми е казвала).Те не знаят какво да правят и просто са я оставили на произвола на съдбата.Тя се чука със момче на 25 при положение че е на 15.Няма да ви казвам как се облича и т.н ,но знам че го прави просто напук на техните.За мен тя изобщо не е права,защото в крайна сметка ако не се били техните тя щеше да отрасне в дом.те са и осигурили бъдещето,а тя им е бясна.

Вие какво мислите за тоя случай.искам да питам също дали има осиновени деца от форума и как са разбрали
    То всички казвате че не било правилно да им прави на пук че и мислели добро ама ако бяхте на нейно място др щяхте да говорите

Както родителите,така и тя има вина! Грешката на осиновителите е,че не са и казали по-рано.Замислете се все пак трудно е да си живял цял живот с мисълта,че това са твойте родители и накрая всичко се оказва лъжи .. никак не е приятно. От своя страна,тя пък трябва да е благодарна защото за огромно съжаление Българските домове за сираци са в ужасно състояние!! Посъветвай я да не се държи като разгонена кучка(с извинение) и да седне да поговори с родителите си!!!
    Better DeaD,Than In Love ...

Изопщо не е право момичето.Може би и влияе ,и защото е още в пубертета,пък и сигурно е бясна,на биологичните си родители,и за това така се държи.Опитай се да погоовриш с нея и да я вразумиш.вуйчо ми и вуйна ми преди 3 години си осиновихо дете,сега детето е на 6,живо си е здраво си е,обича си ги и тях много и нас,мене ,баба си и леля си.И ние си я обичаме,живее си детството щастливо и безгрижно,както си би трябвало да бъде.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мене и двете страни не са прави. Осиновителите и е трябвало да и кажат, но тя не е права да се държи така с хората, които са я отгледали. Все пак тя сега има дом, има всичко, но можеше и да е в сиропиталище...

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си