.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Хасково

Кажете момичета.. :)

Значи аз нямам постоянен гинеколог при който ходя( ходила съм само веднъж и да уточня, че ме преглеждаха само на видеозон, зашщото ме беше срам иначе.. )Та искам да отида на преглед, за да ми направи изследвания или там какво е незнам, за да ми предпише противозачатъчни.. Та въпроса ми е като отида и какво да й кажа на гинеколожката? Малко е тъпичка темата, но досега не ми се е случвало и затова моля за съвет...

Как кавко?

Първото което "Здравейте"!

След това "Ще можете ли да ми предпишете противозачатъчни" , какво му има толкова сложно ? Вече , ако те попита там някой работи , ще отговориш!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Как кавко?

След това "Ще можете ли да ми предпишете противозачатъчни" , какво му има толкова сложно ? Вече , ако те попита там някой работи , ще отговориш!
    И да каже "Благодаря" .. и "Приятен ден" накрая

Напълно съм съгласна с NightGuardian .. няма какво друго да кажеш, освен да я помолиш да ти предпише подходящи за теб противозачатъчни .. : ) .. Предполагам ще ти зададе и някои въпроси ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ненене трябва задължително да разкаже всчики пози който е научила ...
    и че вече няма да го прави с разни а само с един и за тва не ще повече презервативи и тн)
    хахаха
    бой, йебанье и чалга

Айде да го разиграем

ти - добар ден, искам хапчета че да ме пердашат и да ми се празнят без да ми викат мамо след некои месяц.

доктор - мии, добре, ма траа първо аз да та мина, че да опраа почвата

ти - хе, ми щом трябва

доктора - като заваля та цяла неделя, тохо кротко, ден и нощ, вали вали вали, напои хубаво майката земя, като пекна онова слънце, отправи се време само за оране,

и тук доктора вика, кажи на кой е това че та налузвам яко

Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Айде да го разиграем

ти - добар ден, искам хапчета че да ме пердашат и да ми се празнят без да ми викат мамо след некои месяц.

ти - хе, ми щом трябва

доктора - като заваля та цяла неделя, тохо кротко, ден и нощ, вали вали вали, напои хубаво майката земя, като пекна онова слънце, отправи се време само за оране,

Случайно да прочете ,че пише момичета да и помагат?!!!!навсякъде ли ще пишеш глупости ти да не си идиот?!!!!?!?!??!

Цитирай Първоначално написано от hitru6ata
    Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Айде да го разиграем

ти - хе, ми щом трябва

Случайно да прочете ,че пише момичета да и помагат?!!!!навсякъде ли ще пишеш глупости ти да не си идиот?!!!!?!?!??!
    Мила ми хитрушо, ти отде знаеш че не съм момиче, аааааам? се едно не моо излъжа а?

Ми кажи й че си при нея за противозачатъчни кое му е сложното
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

momi4eto go e sram be,tova sa sramni raboti qvno,moje da q e strah 4e roditelite i 6te razberat i 4e ba6ta i 6te q bie

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Как кавко?

Град
    Хасково
    Незнам защо я обърнахте толкова на шега тази тема... Аз просто исках съвет или просто някой да каже как е минал неговия първи път при гинеколког... толкова ли трябва да ме съдите и да ми се присмивате че търся съпричастие от хора, който вече са минали по същия път... Май наистина този сайт е пълен с малки деца, които си мислят, че знаят всико и обичат да се присмиват на другите.. Много жалко наистина... А аз си мислех, че тук има хора, на които може да се разчита поне малко...

А аС имам подобен върпос ... Каква г/д е цената на такива ми ти Фапчета ? Някой ако има на представа плс да каже
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Колкото до лекаря = това й е работата мацо няма от какво да се притесняваш всеки ден отиват при нея още поне 5 жени с такива въпроси .. недей да се притесняваш няма да те вземе да мушка примерно Просто я попитай дали ще може да ти предпише противозачатъчни ..тя ще ти зададе няколко въпроса на които да и отг. после ще те прегледа най-вероятно ( все пак за това отиваме иначе щяхме направо към аптеката да се отправим ) та след прегледчето ще ти каже че всичко е 0ке ще драсне рецептата на едно листче и ще те прати при фармацефт
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Важното е да не се притесняваш!Просто му казваш за какво си там и ако иска нещо от тебе го правиш,дали да те прегледа,дали просто въпроси...праиш го...споко тва е лекар,едвали ще види нещо ново...!
    Пък и те лекари нестаат некви извратени говеда!!!Нали знаеш,че за да е там е минал поне 5г учене...това никои нормално извратен типаж не би го направил

Спокойничко си влизаш,обясняваш му...и излизаш!!!

Поне аз така си мисля...до са не съм ходил на генеколог...и надявам се да не ми се налага,че ще е мн очудващо(все пак съм момче).... :P

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kogato za pyrvi pyt hodih na ginekolog bqh mnogo pritesnena. I oshte poveche, zashtoto toi e bashta na edin ot nai-dobrite mi priateli. Kato otidoh tam kato za nachalo kazah "Dobyr den" i toi me pomoli da sedna da si pogovorim predi tova. Sednah i mnogo me otpusna razgovora, obqsni mi kakvo tochno shte se sluchi sled malko. Pusna 1-2 shegi i syvsem razchupi leda. Posle mi kaza da otida zad paravana i da si svalq belioto (nai dobre otidi s roklq, taka nqma da se nalaga da se syblichash cqlata). Posle sednah na magareto (O, Boje!). I obshto vzeto mina byrzo i srama i pritesnenieto veche go nqmashe. Chuvstvah se dovolna, che go pravq, a ne stresirana. Sled kato me pregleda me popita s kakvo se predpazvam ot nejelana bremennost, kazah, che s prezervativ, no imam jelanie da zapochna protivozachatachni. I taka premina pregleda mi. Kato sym razgovarqla s priateli, koito hodqt pri drugi ginekolozi, znam, che gore dolu neshtata preminavat po edin i sasht nachin.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си