Хораа моля ви помагайте имам лунички и мн се дразнаПриятелите ми казват че ми стоят доста чаровно но на мен направо ми идва да счупя огледалото. С светлокестенява коса съм, сини очи и съм мнноого беличка) моля ви кажете ми нещо за премахване мооолляя вввиии :sos:
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
ми мисля че с карставички става ама не съм сигурна..значи нарязваш краствицата на кръгчета нали и си ги слагаш върху местата с луничките. изобщо не знам дали наистина ги премахва но мисля че някой ми беше казал че така се махат, но нито знам колко време се прави колкко трябва да ти стоят кръгчетата
мерси много ще пробвам и с двете![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Искаш да си заличиш луничките!Ужас.. Аз на моите толкова им се радвам. Според мен стои мн сладко..
значи сега четох някаде кадето пише че и с кисело мляко и с лимонов сок също ставало..като няма значение каква масленост ще е млякото. ама моя съвет първо да питаш хората около теб какво мислят ..смисъл близки приятели, мама , тате, кака , бате и т.н. ако те ти кажат че ти е хубаво така не ги махай а и ако не са толкова мн защо да ги махашспоред мен хората с лунички са по-чаровни и сладки
![]()
Дай снимка ние да прцениме щото мама и тате винаги ще ти кжат че си хубава![]()
![]()
е да деродитрелите винаги са пристрастни ама примерно баща ми винаги ми казва точно кво мисли
пък майка ми е на мнението 'нащо гардже е най-хубавото' коет на моменти ме дразни
ама иначе верно дай пик да ти кажем и ние
бих ви пратила ноо съм новак и немога да пращам линкове :S
+1 И аз имам-преди много ги мразех,но сега им се радвам супер много! Т'ва ти е чара бе момиче! Да не си ги пипнала!Първоначално написано от Mish {}
Ако пък вече толкова много искаш да ги махнеш,знам една рецепта. Ще я намеря каде е и ще я постна...Искаш ли я?
Напиши линка и сложи разтояните между . и jpg (примерно) а ние ще си го оправиме.Първоначално написано от bebity_92
Пример: http://www.tvmovie.de/fileadmin/img/default/tvm_default_blau_210x160. jpg
E:\PaPkAtA Na MiRa\DrUgI snImKi\PA160131. JPG
Ето само че е стара![]()
Дай яПървоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
![]()
Ето ти няколко рецепти:
1. В кафена чашка си слагат 2 седефени копчета и се заливат с лимонов сок.Луничките се мажат след разтваряне на копчетата.
2. Нарязва се пресна краставица и се поръсва с каменна сол,смачква се и със сока се натриват луничките за 1-2 мин.
3.Правят се компреси с зелева чорба.
Абе не е добре да ти ги давам,понеже не всички имат лунички и точно това прави нас - хората с лунички чаровни,но искам да помогна. И все пак размисли за махането,моля!![]()
Ама миличка рябва да я качиш някъде тя снимка... Пробвай в imageshack.us (без www)Първоначално написано от bebity_92
Аха Еми ето http://profile.imageshack.us/user/mi...49/pa160131iz0. jpg
Ммм мога да ти препоръчам крем - Ахромин , защото от него наистина има ефект ..Ама като цяло няма начин да си махнеш луничките..С каквото и да се мажеш,каквото да правиш те винаги ще излизат,такава ти е кожата ... Влезне ли октомври месец иди на дерматолог ,в ранна пролет и след тва в късна есен
(егати) преписват лечение,щети даде кремчета и такива глупости ... Имам у нас от тях само едно остана , но не го използвам , защото ми забрани лятото да използвам кремчета за луничките ... Та ефект от тях - 80 до 90 %
... Аз използвах само тези кремчета , които са само за реклама тя ми ги даде (дерматолошката) да видим дали ще има ефект - беше над 80 % ,но истинските лекарства и кремове не взех,ти ако имаш голямо желание отиди на дерматолог и ще ти препише
Трябва да ти кажа,че може да ги махнеш в рамките на тея проценти , аз ги премахнах доре/долу ,но когато се видях без лунички
![]()
![]()
,колкото и да е различно лицето ми,колкото и да искам да имам перфектна чиста кожа,като на всички останали хора - без тях е
![]()
Не не не
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+ горния си пост,трябва да кажа,че от тези кремчета,лицето не се чисти само от луничките,а като цяло от черните точки от пъпки ,и от луничките разбира се..Кожата става по-яка,мека,сияйна,ЧИСТА във всяко отношение от всичко се чисти ,каквото и да имаш по лицето...
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ЕЕ 10xX много щЕ се вида без тях пък както ти каза кожата ни е такава че лятото пак се показватПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Тоооолкова сладко ти седят че не можеш да си представиш. Страшно палаво излъчване имаш и ако махнеш луничките определено ще изгубиш част от чара си.. Наистина не на всеки отиват но на теб ти седят чудесно.
Както си прецениш де но според мен няма да си толкова сладка без тях![]()
Не не нееее! Не ги пипай..така си си добре.
Барнеш ли ги, як бой те чака!![]()
Ок ше се опитам да не мисля за тях ..
пък кой знае някой ден може и да се харесам с тях
Все пак THANKS хора
![]()