Ако ТИ не се харесваш с лунички ,никой няма право да те спира да ги махнеш , защото не другите , а ти ще живееш с тях .. !!! Аз подкрепям идеята ти да ги махнеш , както казах не е задължително направо да притичаш към продцедура , а само да опиташ така няма да се махнат завинаги , а само временно !! Ти сама ще можеш да предцениш ,кога искаш да спреш какъвто и да е крем ! Не , че нещо , НО хората ,които НЯМАТ лунички изобщо не разбират ! Те половината ,които ти писаха "Сладки са , не ги махай" ,лицата са им чисти нали така ,тръгнали да съветватПървоначално написано от bebity_92
,тяхните лица са чисти и не знаят нищо затва какво е да имаш лунички ,а това ,че ние изглеждаме сладко в тях е само някво повърхностно мнение според мен , никой няма да ни каже в очите,грозна си ! Нали така ? Квото и да решиш ,подкрепям те ... ИЗказах мнение по горните постове
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
Всичко което каза си е чистата истина![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Еми не всички които я съветват да не ги маха са С ЧИСТИ ЛИЦА! Ае чети малко преди да дрънкаш к'вото и да било! Аз имам лунички и мисля,че още 2-3 момичета,писали в темата,също имат! Еее научете се да четете,а не да говорите като не знаете!Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
Моето мнение си го изказах в първият пост на тази страница!
.. Аз чета , ти не обръщаш внимание на някой неща .. И ще си дрънкам к'фото искамПървоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Както ти ,така и аз изразих мнение , не виждам с какво АЗ засегнах твоето
![]()
♫ Beautiful.. ♫
sladkish_14, колко лева е този крем Ахромин
И аз имам лунички, със зелени очи съм, русо-бяла коса и кожата ми е по-светла от мляко. И не я понасям, толкова грижи и проблеми си навличам всяка пролет и лято, че не е истина. Аз не искам да си ги махам, но имам един слънчев белег голям поне 2 сантиметра и адски ме дразни и предполагам, че ще мога да го избеля с този мехлем
А луничките са невероятни... една приятелка има на едната буза под формата на сърце, а на другата под същата форма само че бенки... и има удивително излъчванеЗавиждам й и мн й се радвам
Хората с лунички са още по-чаровни от тези с чиста кожа, поне на мен ми харесват доста повече
А иначе знам, че се махат със сок от магданозКъсаш от градината една шепа, нарязваш ги наситно особено стаблото, вариш ги с мн малко вода- около 5-6 супени лъжици, за да си пусне сок и водата да стане зелена и се мажеш
Аз в продължение на 5 дни така успях да махна доста лунички по врата си, които ме дразнеха
![]()
Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
Ами аз го взимам на 2,70Преди беше по ефтин,но с доказаното си действие , доста поскъпна и в момента ако си в голям град сигурно ще има и над 3лв .. Попитай в някоя аптека има го и в козметични магазини и дори в обикновенни .. Предполагам , че ще ти помогне доста ..Успех
![]()
♫ Beautiful.. ♫
ами с мляко става а също ако не искаш личицето ти да е с толкова бяла кожа вземаш едно морковче,настъргваш го и със сока се мажеш 3-4 пъти и така всеки ден става мн приятно тенче а и луничките не се забелязват ..аз също имам .. :P когато бях 1ви клас ми излязоха сега съм 10ти и още имам но доста по малко се забелязват особено откакто правя това което по горе кзахопитаи и успех
Аз съм момичето с безкрайните мечти.
Аз съм момичето забравило смеха.
Аз съм момичето с фалшивата усмивка.
Аз съм момичето загубено в своя път.
Аз съм момичето изхабило безброй думи за непознатия.
Аз съм момичето принадлежащо на плаката на стената.
и аз имам лунички ..
преди се мъчех да ги махам с какво ли не ..но сега много им се радвам :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!