- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Идеално права коса в домашни условия
Ами знам че има доста теми за правите коси,но в никоя не намерих за идеално права коса без никакви маши и маски.Намерих нещо за сешоара,но и това много не ме устройва,защотот в момента много си щадя косата.Довечера ще излизам и искам да ми кажете,ако знаете нещо,как да си изправя,иначе чупливата и вълнистакоса.
![]()
Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!
Малееееееееееее ти чуваш ли се?!Как искаш да стане тоя номер с идеално правата коса без да я изгориш с преса или сешоар?!
НЯМА НАЧИН ПРОСТО!!!Е освен ако не си магьосница и да щракнеш с пръсти
или да размахаш вълшебна пръчица
![]()
П.П.Само да те светна,че с четка и сешоар пак си вредиш на косата
ами че ддз някой може да знае нещо по въпроса....![]()
п.п.нали точно това казвам,че неискам и със сошар,щото вреди![]()
Няма друг начин без да си вредиш на косата, без преса или сешоар няма как да стане! По салоните предлагат трайно изправяне на косата, ама много я уврежда
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ммм..опасявах се от такъв отговормай ще прибегна доо сошоара и четката,предполагам,че вреди по малко
![]()
![]()
абе какъв правописен речник та гони ....![]()
Има хиляяядааа такива теми!!!
Без сешоар или преса,няма как да си изправиш косата.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
О миличка такъв вариант няма ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
явно...вСе пак благодаря за отговорите
![]()
![]()
Taaaaaq pa...Първоначално написано от bubenceee
COME AGAIN?сошар,![]()
nqma kak da stane bez seshoar... pone. Ebati, tva vse edno da si obezcvetish kosata bez obezcvetitel. Ne stava be!
нз как обаче най-добрия вариант за изправяне на коса е с голяма кръгла четка и сешоар с йони![]()
Е добре де замисли се малко. Ако имаше такъв начин щяхме ли всички да купуваме преси и тн. глупости да си горим косите, а после и маски, кристали и вс. останало за да ги подхранваме?? Е не сме толкова глупави...ахахах "идеално" права коса от само себе си ...Да да!- каза Данчо.
всъщност има начин...само веднъж го изпробвах.с оцет.след баня си изплакваш косата с оцет.за миризмата-споко,по-късно се изпарява.и косата ми наистина се изправи.беше си супер,ако искаш пробваи-и това е вариант.![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
всъщност има на4ин-пробвах само веднъж,но имаше ефект.след като си измиеш косата по обикновения нашин и изплакваш с оцет.косата се изправя.на мен ми подейства.ако искаш пробвай-и това е вариант.а за миризмата-тя се изпарява по-късно![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
До сега не съм чувала за такъв начин за изправяне без преса или сешор! То аз едвам си я изправям само със сешоар а представям си без!!! Вземи си преса със керамично покритие, те по принцип защитават косата от изгаряне! Моята е на PHILIPS и изправа супер!