- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- с какво сте облечени в момента
напишете с какво сте облечени в момента цвят материя шарки на дрехата/те :P :P :P :P :P
i'm wild and free and what do you want from me!?
Sin satenen potnik... koito stranno zashto e oblechen naobratno...
Хаха класическа форумна тема..бях забравила за нея.Черен анцуг от някоя сергия...няма си марка.И виненочервено бюстие...и то си няма марка![]()
Оранжев памучен потник с оранжеви къси гащета от същата материя . Чорапите ми също са оранжеви .Всичко е в един нюанс .
![]()
Къса дънкена поличка без марка , и бяло потниче и то без марка , и едни тъмно сини домашни пантофи с цветенце![]()
къси зелени и памучни панталонки без марка ест и сив потник(звучи яко,а?)който също е без марка
С червени ГАЩИ с драконче, синьо-зеленикав дълъг потник NIKE,не разбирам от материи![]()
Жълта тениска(без марка) и къси жълти панталонки :P
...::LoVe MaTt PoKoRa::.... :*:*:*
черна тениска и черен анцуг с червено малко
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Син панталон по мене и лилав потник на бели цветчета. Нямат си марки, а материя не мога да определя![]()
бял панталон и по-дълга блузка с къс ръкав,цветна(бял,4ерен,зеле ) ии евентуално ще съм с черни обувки
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
С някакви много каси панталонки на Pink (оранжеви) и някакъв зелен потник -Pink![]()
♥ ♥ ♥
с хавайки на марихуанчета![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Лилава памучна блузка на Abercrombie & Fitch, и с бели къси гащички на цветчета.![]()
Бяла тениска, светло син анцуг и розови джапанки(освен родителите ми никои не ме е виждал, нито ще ме види в този вид
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
mi poneje toku 6to se pribiram sam sas edna zelena roklq na nqkvi beli zavrantulki i visoki beli obuvki(ama 4e opisanie)![]()
дънки,черна тениска с някъф си надпис и чорапки![]()
![]()
Cute but Pshycho*
Обикновена жълта тениска и черни къси панталонки с бели кантове.
къси дънки и зелен памучен потник с цвете
Боксерки и тениска!![]()
Да , защото доста често ми е студено на краката .Първоначално написано от BallFace
![]()