- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
Ave va6te roditeli razbirat li ot komputri ? 6toto toky 6to moite mi skusaha nerviteOstaviha me za 1 den vyv fabrikata na ba6ta mi a te se pribraha v sf i ytre idvat da me zemat. Taa kabelnata ne bila platena i ba6ta mi iska da gleda tv ot saita na btv i mi zvuni da my kaja kak.Az imam reg i po4vam da my obesnqvam kude i kvo da pi6e oab4e nqma brat4eee ne razbiraaa AMA KUDE E TOVA ? AMA KAK DA PI6A ? AMA KOI OT 2TE BUKVI4KI DA GLEDA? ZA6TO LAMPATA NA TOQ KOMP SVETI ?RAZVALILA LI SI GO ? AMA ZA6TO IZ4EZNA VSI4KO ?AMA KUDE OTIDE TYKA PI6E NI6TO NE PI6E NE VIJDAM ZA6TO ?NA TELEVIzora(monitora)NI6TO NE IZLIZA.... BRAT4EEE 40 min OBESNQVAX I NAKRAQ NE IZDURJAH I EDVA LI NE GI NAPSYVAH I ZATVORIH I NAKRAQ KVO NI6TO
PULNO ZATUPQVANEEE ! A MAIKA MI CQLA ZIMA SEDI DA SI 4ATKA V SAITOVETE ZA ZAPOZNANSTVA S RAZNI TUPACI I SE PREDPOLAGA 4E E VIJDALA KLAVIATURA A SEGA AMAAA KAK DA GO NAPI6A ?
![]()
![]()
TAKA SE DRAZNQ
т.7
krem4et0
Така е.
И на мен ми е досадно баща ми да ми звънне докато съм излезла и д аме пита как да влезне в гугъл13 минути му обеснявах
![]()
И защо, аджеба, буквите се сменяли с Shift+Alt и нямало ли по-лесен начин за това защото му било адски сложно !?>
а се има предвид, че трябва да разбира, тъй като в колата си има джипиес система и джобен компютър.. и сега ще си купува някъв за 2000лв.......
Не знам колко не разбира, но незнайно как скайпа ми се зарежда автоматично като се пусне компютъра, и хем не знае къде да цъкне и тем подобни и е намерил един 'еротичен' чат в хронологиите ми и после ми спря нета![]()
![]()
![]()
![]()
понеже твърдеше, че пц съм го използвама само за глупости
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а тва е ллъжа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама кво да ги прайм.. аз лично ти препоръчвам да им се радваш... кой друг да те забавлява (ядосва) толкова много, колкото тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахах мила разбирам те напълно ... И с наще беше така ... майка искаше да си пусне winamp.. ама не знаеше как......... та доакто и обясня къде са песните да ги сложи в плей листа....мина цял час...НО да ти кажа по-добре да не знаят.. ся като са си у нас и ме е страх да си оставя скайп включен.. навсякъде пипат и всичко гледат.. онее ден си влизам в стаята и гледам майка чете кво си пишем с моя приятел...малеееее направо откачих.....
![]()
![]()
![]()
и извинението и беше че " без да искала видяла.. " ама то няма как да е без да иска нали тряя да взеле в хорнология да го намери и т.н. ама..... оффф ужас.. така че спокс .. по-добре така.. поне според мен де.. ся ме е яд че ги научих...
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
мойте не разбират от компи.. ама виж от компир си разбират![]()
![]()
![]()
Fort Minor - Where`d You Go !
xaxa dam![]()
Ne sum samo az salva bogy
Oll tva e mn nepriqtnoПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
I moita maika poneje sus skype se opravq ama ne suvsem
mi e 4ela 4atovete s priqteli
Yjaas yjas ....
Майка ми горе долу разбира щото работи с компютър в службата,обаче баща ми се доближава максимално до определението неандарталец (но се учи леко по леко)
Пастрока ми е програмист така че разбира а на маминка съм и показала главнте неща и добре се оправя. Умнички са ми![]()
..баща ми се оправя що-годе добре ...но няма време да се занимава с компа...мама сиг нз и как да си го пусне и спре..сестра ми разбира но е вече големичка и не живее при нас ....така,че аз сам господарката на компаааа
![]()
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
веднъж аз бях излезнала и майка ми решила да седне на компа [попринцип г/д разбира ама влиза само в един сайт и реди пасианси - основно занимание на компютъра] и по едно време ена моя фр писала в скайпа защото моя се включва автоматично ии съм си на линия ии ми пише - Как си и целувчица а на аватара и някво момче - певец ама не мн известен ии умната ми майчица решила че тва е някав мъж/момче а това е приятелка
![]()
и писала : абее ае целувай си...
и наприказвала куп глупости .. малеее после като се прибрах ме пита - кой е тва и аз за всичко се сетих ии щях да я убия
![]()
![]()
![]()
иначе таткоо нищо не разбира
брат и сестра нямам
![]()
Абсолютно същотоПървоначално написано от LeVski_fen
![]()
Майика ми разбира донякъде..а татко..той само сяда,слага слушалките за скайп..и седи..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тате разбира всичко. Лошото е, че като реши да използва моя компютър, започва да рови навсякъде. Картинки, музики бла блааа, редовно даже прослушва какво слушам, а после: "Каква е тая песен, бе? Абе това песен ли е изобщо?! Как може да слушаш такива дранета?! Музика ли е това? Пусни си Пърпъл, какво ми се занимаваш с тези?"... или цъка conquiztador и сууупер яко се филмира. Ако не знае нещо, идва при мен, пита ме, а аз ако не мога да отговаря, ядосва се и "за какво изобщо ходиш на училище"... ахахах.
При мама нещата са по - добре. Почти не се допира до компютъра, а ако се допре, то е за да чете някакви рецепти. Не е проблемна майчица.![]()
xixixiПървоначално написано от Mish {}
![]()
Те работят с компютри по цял ден. Разбира се наблягат на счетоводните си програми и офис-пакета, но се справят. Погат и да сърфират из нета, но до там са. не съм сигурна дали нещо разбират от Скайп да речем или могат да си пуснт 1 диск. Но те са на по 54..стига им и това.
Мама работи по цял ден с компютър, но ползва приложен софтуер, необходим й за работата. Ползва скайп, електронна поща и т.н. Татко грам не разбира, ама не му й трябва,а и желание няма.
майка ми е като индианец пред компа. сяда и ме пита къде да "цъка"![]()
баща ми по-го бива, определено.![]()
абе катастрофа са като цяло
my sins they'll be forgotten
I believe I'll find peace in afterlife
iZack hearts Blackz <3
Мии .. мама г/д се оправя и знае смея да кажа доста неща ; (( .Ама нищо де аз внимавам като са в стаята с кой и какво си пиша,защото ми е хипер досадно да ми киснат на главицата
Само баша ми разбира,майка е пълен индианец...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
И двамата разбират от компютри,но това за мен не е проблем, тъй като аз си имам мой,а те техен компютър и абсолютно никога не се допират до моя![]()
Баща ми може само да си тегли филми,да се рови из нета и да инсталирва програми.Майка ми уж ходи на курсове и знае как да работи с Excel и Word.Знае и как да влезе в Интернет.Общо взето разбират най-основното.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..