- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
майка ми абсолютно нищо не разбира даже ся кът зехме лаптоп и и трябват 5 мин докат премести мишката до някоя иконка (то щото е мн трудно да си местиш пръста) а баща ми той само виси в некви сайтове за коли и тото тва е
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
абе майка може само определени неща, които и тярбват за работата... баща ми иначе е цар ;д даже той преинсталира компютрите у нас..
Мама уж много разбира,ама само в скайпа може да се оправи всъщност знае как да цъкне големият зелен бутон и да звъннеПри тате положението е в пъти по-трагично.Сигурна съм,че не знае дори как да включи компютъра.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Родителите ми не разбират нищо от компютри .. преди време като ми го купиха бях научила баща ми да го изключва и да си пуска филми, но сега даже не може да мръдне мишката. Майка ми пък като и трябва нещо все мен търси и то все в най-неподходящия момент .. ама какво да се прави ..
[/i]
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Най-СтрашНото В МечТите Ти ... Е ТовА Да Не ЗнаеШ За КакВо МечТаеш.. ~{ }~
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
![]()
![]()
![]()
за най-голямо съжаление се оправят мнг добре ...
![]()
направоо преди умирах,защото не ми даваха да имам парола на буука, цитирамм: аа нещо да не криеш от нас, ние трябва да знаем какво става с теб..бла-блаа...тогава бях на 13.. аа тогава майка ми и абонатите в скайп ми чистеше.. кой е този? - аа това е 3я скайп на иван от "г" клас
и т.н.
когато станах на 14 ми казаха,че имам право на лично пространство...сега е добре положението
![]()
Майка ми може поне да влезе в интернет, ама баща ми... неможе да натиска иконите даже![]()
Тамън премести мишката до иконката, натиска и я закарва в другия край на десктопа
![]()
Ами .. да.
Майка ми знае определени неща. Справя се много добре. Но не е запозната толкова навътре с нещата.
Баща ми също знае определени неща. Честно казано , отлично се справя.
Знае всичко важно. Ако не знае нещо не се отказва , а ме пита. Схваща много бързо.![]()
Справят се и двамата. Английския им е доста добър, което е плюс.![]()
баща разбира някой работи амаа майка ми е трагичен случай![]()
![]()
![]()
Баща ми е Гола вода![]()
![]()
![]()
нищо не разбира
а майка ми може да играе само на некфи карти и тва е
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
Разбират си ама не не са чак компютърни инженери![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Оше псувам и проклинам този който научи баща ми да борави с компа и сега ако си е в къщи задника му е на компа![]()
![]()
А майка си цъка пасианс![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Майка ми разбира ама малко... Баща ми не се и опитва да научи нещо..![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Разбират в доста голяма степен от компютри. В някои области дори повече от мен... А аз си я карам на Trial and Error, уча си се от грешките![]()
ами тате долу-гори разбира малко..
Но мама НЕ![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
тате разбира и то доста
мама въобще не..![]()
Coco Chanel <3
родителите ми не са специалисти, ама баща ми седи всяка вечер на компавлиза в някви форуми и чете, когато стане въпрос за писане във форума ме вика, каквото и да правя ме прекъсва. Майка ми абе тя разбира по-вече макар и да сяда само когато трябва да прочете нещо.
нем..
мама я уча понякога но не може да се каже че разбира![]()
мм не много
Просто аз
Майка-г/д да.
Баща ми-не.![]()
I'm not in love this time,this night...
Оправят се с елементарните неща...
Трагедията е пълна...
Татко ми е инжинер и програмист и всичко което знам, съм го научил от него. Майка и тя разбира малко или много елементарните неща - да инсталира програми, да деинсталира, да работи с тях, снимки музика интернет да... Тей, че лаптопа ми съм си го заключил по всякав начин със всякакви всевазможни програми![]()
![]()
....
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Нищо неразбират ама грам,бащата искаше да играе карти ама откакто си сложих една брутална снимка от rotten и повече не посмя да седне
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Ами сядат често ама до ся не се е случвало да ми барат скайпа специално... иначе са разглеждали сайтове в който влизам... Но при мое отсътвие компютъра се следи от 3 различни програми .. така че за секунди разбирам къде и какво са гледали... най важните ми неща са заключени с по 2 пароли![]()
Сигурност братче ...
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"