- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
Баща ми доста разбира от хардуер и добре, че е той, че иначе не мога да се оправя. Помага ми и с преинсталирането, а и също моя милост като повреди нещо. xD Майка ми много ми е помагала с Уърд и Ексел. Аз пък помагам с Фотошоп и минимални интернет знания. Та така, оправяме се.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Като неандерталци са пред компа,нищо не разбират![]()
То компютъра не е за индианци, обаче всеки може да се научи нали?
Баща ми за да мръдне мишката я вдига във въздуха... за друго не мога да говоря... Научих баба да го изключва, за да може, ако изляза- резултат-> преинстал... Единствено мама разбира някои неща...![]()
мии .. да .. долу-горе се оправятт .. тати секи ден чете новините,пък мама си чати в скайп .. и оня ден нз къде бях отишла за 5 мин и си бях оставила скайпа отпочиващ .. и връщам се аз и кво да видя .. мама ми чете хронологията с една фр ама ний не си бяхме писали мн мн прилични неща .. тя и за отсъствията разбра и за момчетата и за двойките..
Бе опитват се и те хората..ама за всяко нещо ме викат ;D
Смях пада..
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Баща ми гледа резултати от мачове и такива неща свързани с футбола ама майка ми .. тя си има СКАЙП , ПОЩА и всичко и като се засади на компа..![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За моя нерадост и двамата са инжинери,а бащата е завършвал и информационни технологии..
То ест ако сгафя просто дърпат некоя жичка и не мога да го включа![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Майка ми разбира горе-долу.
Има си скайп,поща..но редовният и номер е да реди пасианси на компютъра.
I'm not in love this time,this night...
хах пълни неадерталци са и двамата.![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Не, пълни неандерталци са пред компютъра...![]()
от една страна е добре от друга не...
<N>
Еми..мама горе долу разбираама тате гледа като "индианец пишешта машина"
![]()
![]()
=]
Не са чак специалисти, но разбират всичко нужно - word, excel, dos, имат си скайп, пощи, блогове, инсталирват програми, работят с Explorer
и такива основни работи.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
да, разбират![]()
Майка ми горе долу разбира щото работи с компютър и бащата ми е така![]()
Майка ми чатка всиииичко-ама всичко,скапе ли се нещо компа,безплатно го опраа тя и всички програми наизуст знае![]()
тате е трагедийка![]()
Първоначално написано от vannsz95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сори ама не се сдържах
![]()
Аз обеснявам по 1 час на баба ми и дядо ми как да влезат в Гугъл, а майка ми е по- напред с нещата.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Баща ми сяда на компа само да се занимава с една програма.. А в другото е ..нямам думи, за да отвори интернета ме пита "с лявото или с дясното копче да цакна.. ама един или два пъти"![]()
Майка е по-напред, но и тя не е спец![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Първоначално написано от ForgotN
И при мен..![]()
Дрън-дрън
Майка ми -да, тя т`ва работи и дори цъка игрички, но баща ми веднъж му показвах, не неще да се учи и това е, за баба ми да не говорим-тя мисли че монитора е компютър и все ме кара да проверявам кво ще стане по нататък в сапунките, които гледа![]()
![]()
разбират до толкова до колкото им е необходимо знаят как да си пуснат филм от някой сайт за онлйн филми знат кк да си свалят филм и още малко тук там знаят.
А иначе ако земат да ме разпитват нещо което и с хиляда хиляди обеснения знам че те няма да разберат им казвам че това неим е необходимо или просто си им казвам че няма да сханат нииищичко
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Не разбират, и двамата.![]()
![]()
![]()
![]()
И по-добре. Не че правя нещо нередно, просто майка ми обича да си вре носа навсякъде (
), а ако почне и на компютри да разбира .. край.
Ама слагам една парола и няма и да пипне.
Не че има и право .. компа е купуван с мои кинти, които аз съм си изкарала, и аз сама си плащам нета, така че ...
Всяка жаба да си знае гьола !
![]()
I'm inlove with a criminal...
Баща ми много разбира от компютри , а майка ми само знае как да го включи, изключи и как да си пусне музика.![]()
Майка ми-да
Баща ми -не
![]()