- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
майка уж изкара някви курсове за офис пакета... ама май е забравила кое кво е...иначе може да влизат в интернет и двамата, баща ми си пуска филми и музика, голям хакер
![]()
![]()
Татко не разбира , затова си има секретарка и счетоводителка , те се оправят с тези неща .. А майка , тя ходи известно време на курсове и се научи на много неща от тях , но за половин година забрави всичко... Затова че ,ако трябва да им дам от 2 до 6 оценка - на мама - 3 на татко също с малко помощ
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ъъъъ разбират ... в смисъл маика доста неща цепи а тати знае как да си отвори пощата да отвори някои друг саит за новини и да ги затвори.. а и да включи и изкючи компа ..чесно .. мразя че родителите ми разбират защото с маика уж имаме 2 компютъра но само 1 кабел за интернет ии се редим на опашка .. с тати по не е така но .. ддз гадно е да разбират
![]()
апф ..адски е зле баща ми![]()
майка ми е завършила компютрии ^^
baD GirLs nEEd love to0 ..
Баща ми смао на карти може да играе на компа..обаче майка ми може добре си се справя..даже и скайп има жената..Кофтито е че ми чете хронология някой път и тфа ме дразни много..тъй че предпочитам да не ги чатка много тея неща![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
Ами майка ми разбира от това, което и се е налагало... Бих казала, че е доста добре... Ъм, баща ми оня ден гледа Мозилата и вика ся от де да извадя Нирото...Ама знае някой неща де.
баща ми се оправя само с Word и Excel,защото понякога му трябват,ама иначе..
а мама преди си пускаше поръчките на Avon през нета,но да е влизала в друг сайт...не вярвам![]()
Мама разбира горе-долу, а тате е пълен некадърник пред компа![]()
![]()
Затова написах малко
Майка ми също има профили в SKYPE и Елмаз, рядко влиза в Google, качва снимки и има e-mail! Татко само гледа филми на компютъра.
Момиче съм.
Баща ми се занимава с компютри,така че се подразбибира че всичко знае,но майка ми все още се учи.Знае само основните неща.![]()
И двамата разбират но не ми пипат компа!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
абе попринцип се води че неразбират ама ся баща ми нещо почна да е учи пък майка ми само си тегли филми и играе
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
мама е спец. а пък тати е напрао..........![]()
веднъж се упражняваше вкл. и изкл. на PC`то![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
И двамата са доста добри, само че не се разбират с "по-сложните програми" - nero например![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Майка ми не е спец,тя даже на pc-то не е сядала откакто е купеноБаща ми може само като иска някоя песен да си я свали и тка
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Maika mi sqda na kompa samo ako trqbva da si proveri maila ili da redi pasiansi.Ba6ta mi puk uj ima nqkakuv sertificat za word excell i IE no e po golqm lamer i ot brat mi ( toi e na 2 ) Ne moje dori da njameri kade sa FAvourites ili ne6to takova az mn mu se nervq no se svikva
ONCE UPON A TIME .....
Ааа това ми е болна тема!![]()
Майка ми жената сяда много рядко Ha компютъра..да не кажа хич. Та нормално е тя да си няма и на идея за какво става на въпрос. Но баща ми....ОМГ!Взе си наскоро лаптоп и докато влезне в такт с машината, бая зор и аз ядох.
Постоянно ме кара да му правя разни работи на PC-то..
![]()
♥ ♥ ♥
Баща ми е специалист,с това се занимава.
Майка ми..не толкова.
London Tipton
Тате знае да напише нещо в word-a а мама знае да бута мишката с един пръстНе разбират и не ми припарват до компа, като имат някаква работа аз им я върша
Бащата разбира (има си собсвено РС ) а майка мислеше че монитора е малко телевизорче![]()
Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!
Ми за да се снимат
Майка ми да. Баща ми не чак толкова.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ми...Мама уж изкара курсове-жестока физиономия вадеше първите дни-докато се учеше все още(то не,че сега зн кой знае колко)-може да работи на Word,Excel& Power point-даже това й е прекалено много...
Относно тате...Първият ден,след като ми вкл нета се прибирам вкъщи,но още от първия етаж се чуват някви писъци и крясъци-влизам у нас,едва ли не стресната и гледам тате-изтегнал се на моя креват-свалил си *Пришалецът*-това му беше най-голямото постижение,тъй като както хване мишката-pc-то забива-нз как го прави
![]()
![]()
Или по-простичко казано-и двамата са гола вода![]()
![]()
![]()
наще нищо не разбират затова им се кефя че не могат да ми се ровят из нещата или да ми четът хронологиите![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
Баща ми разбива пароли, провeрява хронологии, чете скрити файлове... ужас просто !![]()
Майката знае само как да си свали филм и да влезе в скайп (който се вписва автоматично)