- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
баща ми разбира страшно много от абсолютно всякакъв вид техника, майка ми- горе долу
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е остава и да не знаят-майка ми може да си го пусне и да реди пасианси а баща ми даже в сайтове може да влиза![]()
Преди 1-2 години баща ми беше се запалил да
цъка белотче и да гледа филми ...
Обаче той неме пита като прецака нещо, даже неми дава
и да се обадя да му кажа как да го оправи![]()
Понеже той е "хакер" и ще се справи![]()
Хууто е, вече никой не сяда на рс-то ми :P
наще са абсолютни спецове с компанямат равни
те ме научиха а и баща ми има фирма с компове и т.н :P
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
Наще са си Про с компа, което не ме радва толкова.. F.E. , винаги могат да разберат какво съм правила през последния 1 час на компа, могат да видят всичко, което съм си съхранила като дневник или нещо такова.. Остава да се разровят и в регистрите, за да гледат какво си пиша по скайп и във форума?!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Майка ми що годе разбира и може да се оправя сама с повечето неща дето си я интересуват ... Ама баща ми е доста по-зле от нея..![]()
По-добре, че не знаят много и не ми се бъркат да гледат какво съм правила..![]()
It`s my life
It`s now or never
I ain`t gonna live forever
I just want to live while I`m alive....
Баща ми да, тъй като това му е професията, а майка ми изобщо не се и интересува!![]()
Мама-да,даже тя ми прави някои доклади :P
Тате-Не,само филми може да си сваля![]()
Moite razbirat ot kompiytri.. edvam se i se biem koi da sedne purvi na kompa..![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Ами понеже майка ми работи на компютър по цял ден няма как да не разбираА баща ми ни мое да различи мишка от клавиатура
![]()
Не особено...мама най-често влиза,за да проверява някакви сметки или пък мен ме кара![]()
да ги проверя
![]()
майка разбира защото с тва и е свързана работата цял ден е пред компютъра татко почти нищо но поне схваща бързо
![]()
... no comment ...
вече може да се каже, че разбират тва - онова, ам в началото бяха много зле, все едно им обеснявах на китайски, нищо не цепеха
Мии не особено.Майка ми знае само как да влезне в нета и да си пусне музика.
Баща ми не живее с нас.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Баща ми да - като е вкъщи постоянно е пред компа, майка ми .. и тя разбира..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Майка вече рабира съвсем малко,татко НИЩО даже незнае от каде се пуска
Майка ми може(все пак това е работата и) и баща ми може![]()
Направо хакери...
ами мама е компютърен специалист а тате..знае как да си провери пощата![]()
![]()
Ами майка ми разбира малко. Баща ми много.
А майка докато я научим...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хехе значи не съм била единственаМн се дразня на майка ми, защото има навика да пита "и сега какво да направя?", а то пред очите и написано, че и на БЪЛГАРСКИ !!!
А още повече да ме пита за нещо, което съм и обяснила преди точно 5мин !
има още мн случай ама като се издразня ще ги напиша, че сега не се сещам
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
еми мама знае някои неща и може мн ама мн малко да работи с компа..и тва да работи с компа се случва един път на 10 години
![]()
щото тя и без тва няма какво да прави и само сяда ако иска да си вклучи някой филм
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.