- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
Баща ми е скаран с компютрите, но майка ми схваща бързо.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Изобщо..
Хахаха, няма да забравя като леля беше се оплакала, че служебният и компютър се заразил с вирус, и после баба се беше притеснила да не се зарази и леля с някой вирус от него и да се разболее, че било зима и било времето на пневмониите.
АХхаХАхахаха)))
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
и майка ми и баща ми разбират от компютри![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
Лееееееееле и двамата ме дразнят аааааааадски много!!!![]()
![]()
![]()
Майка ми кат седне не ми дава да й показвам - иска да й казвам и тя да го прави, щото аз много бързо съм го правила. Ама аз като взема да обяснявам се изнервам пръхтя, стискам юмруци и беля очи от яд. Ама най ме дразни, че е по-бетер от мене кат седне. Гони ме от компа за да си провери скайпа - викам: Кой ще ти пише - ти имаш 5 абоната дето 1 от тях е тест разговор по скайп, а другите почти не влизат.
Баща ми горкия едва се справя с управлението на мишката. Той рядко сяда (слава богу) ама кат иска да прави нещо на компа аз не му давам и си имам причина - за да запазя психическото си здраве и здравия си разум. А той от своя страна се дразни защото прво съм натискала (кликала) после мислела. И ми седи на главата и вика като луд и ме гони. А пък той толкова дълго обмисля къде да кликне толкова е бавен и муден, че просто не издържам и се изнасям от стаята преди да се е наложило да ме укротяват с вериги.
Баба ми... просто е трагедия! Когат й взехме GSM (или по нейно Же Се Ем или Това нещо) ми се наложи да й обяснявам поне сто пъти. Първо й обясних 2 пъти. Дадах й да пробва - нищо. Още два пъти - пак нищо. На петия път,еле фана нещо. След една седмица идва и ми носи Же Се Ем-а: "Обади се на чичо си"![]()
![]()
А само като я видя как го дърржи тоз телефон... еее, не - откачам. Фанама го в едната ръка, с другата с един пръст натиска копченцата!
и двамата не разбират кой знае колко много![]()
майка ми може само да влезе в някой сайт да чете новини (и мнооооого много рядко да влезе в Скайп),а баща ми-влиза в Скайп,чете новини,проверява си пощата,пуска си музика (направо хакер)
17.09.2010
майка ми не разбира и постоянно се тръшка да я науча ама аз не![]()
... не искам да ми се бърка в работите ... най добре е като незнае.. и най ма ядосва като си пиша с някой в скайп и тя идва и чете ко си пишем.. ама има такива думи съкратени и написани така че тя да не разбере и мн се кефя кат я гледам как са мъчи да схване
![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
... това направо ме разби
![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Разбират повече и от мен. Често пъти баща ми обяснява как да се работи с тази и с онази програма, майка ми понякога ми помага с инсталациите и преинсталациите.. Не се оплаквам ;]
мама разбира дотолкова че да си разгледа някой сайт да си пусне филм,музика да си пише с някой да си провери пощата-абе това което си я интересува си го може![]()
To infinity and beyond.
Майка ми е много зле в това отношение.Може да седне и да чете нещо в някой сайт,нооо само ако предварително и го отворя.Баща ми също не разбира почти нищо и постоянно вика на помощ брат ми да му обяснява разните там неща.Относно досаждането и чуждите компютри нямам проблем,имаме си три PC унас и всеки си седи на неговия![]()
баща ми не разбира и не седа ама майка ми...направо ми иде да я гръмна![]()
![]()
Просто мойте ми късат нервичките едвам са научиха да си влизат да проверяват пощите си ....а и музика на последък успяват да си пуснат...това за 1 година дет научиха и кат пипнат нещо което не трябва и компа е пълен хаус....последствията винаги са преинстал на windows....![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
a i moita maika sedi po saitovete za zapoznanstva i vse az kato otida da govorq s neq tq izob6to ne me sku6a i sedi i si 4ati i az i izklu4vam kompa i tq po4va puk sled tva da mi se nervi nakraq se skarvame i sled tva po4va da govori s menПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
ama naprimer dnes si tegli tq nqkav fil i mi vika ot kade da si izteglq subtitrite ama tova da kade se e zapisalo ama kade da natisna 4e da go izteglq...ami za6to ne mi izlizat subtitrite..malele vikam ti si pulen indianec na kompa ama sedi6 i prai6 prostotiimnogo se draznq ei tei kato me vika da i obqsnqvam za napalno elementarni ne6ta..
![]()
Ina4e ba6ta mi pone moje sam da si proveri po6tata i da prati nqkoe drugo suob6tenie i da si pro4ete novinite,nego tova go interesuva i pone moje da go pravi![]()
Lelq mi razbira ot komputri,daje se o4udvam 4e znae nqkakvi novi tehnologii deto maika mi izob6to e dale4e ot tova da gi 4ue nqkade![]()
Babite i dqdovcite mi komputar neznam vijdali li saizob6to ne razbirat te nemogat da hvanat mi6kata kamo li ne6to drugo
![]()
Ina4e ednite mi baba i dqdo nqmat GSM-i 6toto ni6to nemogat da napravqt na tqh,ama drugite imat i mogat samo da zvanqt i da pra6ta6 sms-iv na4aloto me karaha da im obqsnqvam kade da cuknat i t.n.ama pone ne mi zadavat 1 vupros po 1000 puti i govorqt s normalen ton i ne me iznervqt,e i do sega me karat da im naglasqm 4as i data ama n6.Ina4e i alarmata mogat da si naglasqt![]()
пф.. наще хващат мишката наобратно ..![]()
Хах страшно са забавни особенно майка ми като седне и се мъчи един час да напише една дума![]()
![]()
а един път беше отворила скайпа и звъняла на хората
![]()
![]()
![]()
Майка ми изкара курс по компютри, но вкъщи няма време да седне и за това й е трудно да борави. Пък баща ми по - си го бива с компютрите. Сяда да ми играе L2 или да натиска WOW и ся половината клавиши на клавиатурата са изтрити, и кат седне да отваря някъв сайт все ме вика за помощ, да му напиша линковете![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
хах майка ми-да но не специалистка но и това ми стига!Мразя когато седне на любимата си и гра с балончета и започне да ги пука с часовеили пък се обади ,за да ме пита как да си свали някой филм,а това понякога отнема часове
![]()
но каква да я правя.Колкото до баща ми -представете си щом държи мишката във въздуха
![]()
![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
мне![]()
Суетата.Моят любим грях.
Мойте разбират от Скайп![]()
Майка ми разбира само от скайп и от abv
Баща ми не сяда изобщо на компа..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
майка разбира малко,пък баща мииии..той изобщо![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..