- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
Не.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Da.. i to pove4e ot kolkoto si misleh. ;D
Fall down seven times..
Stand up eight.
Баща ми разбира ама не всичко и сега като си взехме лаптоп постоянно ме кара да му обяснявам, а майка ми нищо не разбира![]()
И майка ми и баща ми са професионалисти поставили началото на ИТ развитието у нас в института по автоматизация ЦНИКА. Вече са пенсионери, но баща ми продължава да работи. Още помня огромните компютърни зали и машините на които само процесора е голям колкото една пералня. Много от вас са виждали магнитни дискове превърнати в самоделна антена за телевизор. Дискети, флашки и ЦД-та нямаше. Носеха се перфорирани карти или ленти. В по-модерните времена ролки с магнитна лента. Зареждането на софтуер от такива носители траеше часове. На мен като дете ми беше забавно, но сега се чудш как са издържали.
Ето много разпространената за ранните 80 години машина PDP-11
![]()
Баща ми не знае как да си включи нета братче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майкаа мии знае горе-долу :Д:Д
![]()
FUCK OFF
Разбират и двамата.. даже имат и двамата регове в аха,скайпове и някви други такивасега с майка имаме 2 компютъра у нас..добре че не живеем при баща ми че щяхме да се избиваме
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
майка ми нищо не разбира..като седне клавишите натиска с един пръстизнервя ме постоянно кара ми да и обяснявам и пак не разбира
![]()
И двамата нищо не разбират , ама като гледам не искат и да се занимават с това .Е понякога уш както не разбират изровят какво ли не де , ама как го правят и те надали знаят
![]()
оо забавно е да ги
гледаш как се блещат срещу монитора..
но иначе се водят разбиращи..
: ) ( :
Мнеее не разбиратСамо мама малко.
Stay up all night with the stars *
И двамата рзбират и то многоВ нас имаме 2 компютъра и никога не ни стигат
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка вече рабира съвсем малко,татко НИЩО даже незнае от каде се пуска
"Колкото повече, толкова повече..!"
Не![]()
![]()
Ами горе/долу.. Ама като се покаже нещо на монитора, което не знаят кво е и веднага: "Ето, съсипа компютъра.." И мноого ме изнервят![]()
И мойте родители ме подлудяват като им обяснявам едно и също просто нещо през няколко дни.
ами разбират горе-долу, колкото да напишат едно писмо, да си проверят пощата, сметките по картите и да прочетат нещо в нета![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Maika gooore doly se opravq ama tatko e ebasi indianeca![]()
ami g/d razbirat ama ne kat mene![]()
![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
баща ми разбира и се е вманиачил на тема антивирусни програми и всякакви такива глупости.. чесно казано понякога ме изнервя.Когато не съм на компа той винаги сяда и търси да инсталира някакви програмиа иначе мама знае малко