- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви разбират ли от компютри?
аве при мен маика ми разбира толко колкото и трябва та си влезе в саита да работи с Microsoft Office и да играе на разни игри. А пък баща ми се води специалист и така на татъка, разни негови колеги му дават компютрите си да ги оправа като се скапят. Е добре и двамата могат да работят с компютър ама що се отнася до skype " Ела да пратиш едно суобщение на кака ти" или "Как се пускаше това". Имам егат късмета имам си само мои компютър с хиляда защити и тем подобни и никои не ми рoви из файловете.![]()
Ми .. тати си е хакерче .. а мама може да напише едно писмо и да работи на Word-a![]()
бащата се прай на разбирач , ама пак разбира де колкото му трябва ...майка преди незнаеше как да движи мишката,ама сега се е усъвършенствала
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
за жалост разбират от компютри и то доста...вече да си оставя скайпа включен??!?! дабе да никога...те навсякъде бърникат...преди 1-2 години баща ми ми беше чел чатовете и после ме пита кви са тия работи които ги пиша...направо га изгоних от стаята ми...а на сичкото отгоре той си говори с някви негови колеги от моя скайп...вече си имам ключе на вратата и сега никой не влиза освен аз...пълен покойй
FUCK OFF
ммм баща ми разбира много, а майка ми колкото да си влезе в скайпа и да си потърси нещо в интернет.![]()
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
Научил съм майка ми да пише по скайп и да говори, нищо повече![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Майка ми се справя доста добре, за разклика от баща ми.
xaxa аз нямам такива проблеминашите разбират и даже си имат и двамата лаптопи...баща ми сигорно разбира повече от мене
![]()
той постояно в офиса си стои на лаптоп и понеже има транспортна фирма и си следи колите от лаптопа,а майка ми не ходи на работа и поцял ден си стои на лаптопа и си тегли филми....
![]()
Да,добре,че всеки си има,че иначе нямаше да имам шанс да се вредя.Майка ми е луда на тема игри....,а баща ми постоянно разглежда някакви дайтове за интериорни решения.
Съвсем малко : )) Майка ми знае само как да си пуска игри ,а баща ми да гледа филми хихи
Абе бащата се оправя ама майка е зле.Разбира от и-мейли дето и трябват за работата и скайп.
и двамата разбират но сме с два компютара и моя си е с паролка![]()
![]()
бащата ми се прави на хакер, ама не става, а майка ми не се интересува от това
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Може да се каже !ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Баща ми - да
Май ми - не много
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Мама да, щото това й е работата и си има и нейн комп вкъщи, а тати знае да разглежда само сайтове за коли, инструменти и подобни, понеже с това се занимава![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Майка не се интересува, ама татко горе долу знае основните работи, а и това му стига![]()
Майка ми разбира, ама баща ми още държи мишката с цяла ръка.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пиша си с дядо ми по скайп майка ми знае каквото и трябва :P а от баща ми знам основните работи :P
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
майка ми знае и само ме дебне да стана та тя да седне..обаче когато неможе да направи или намери нещо все ме вика и по 100 пъти й обеснявам и тя пак пита..а баща ми сяда мноогоо ама мнооого рядко..свалила съм му една игра с карти..белот мелот
и си я пуска..един път го видях да гледа клипчета във vbox7.com .. като го видях се учудих супер много
![]()
![]()
ами майка ми не може мишката да хване, а баща ми едвам пише и мен ме вика![]()
![]()