- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво според вас е перфектното момиче??
Е въпроса е ясен...Кажете какво трябва да е перфектното момиче (коса,ръст,очи,характер...)???![]()
![]()
![]()
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
ами за мен няма зна4ение ,защото съм моми4е!!Но характера е най-важен!Защото няма ти е приятно си земеш някояя руса патка с голем бюст и мозак колкото фастък!!Която не знае къде да сложи да се изперат на мажът 4орапите нали!?Но сум сигурна ,4е пове4ето мом4ета тука ще отговорят за кво ми е умна нали нема да я изпитвам по матаметика !!!
![]()
![]()
Но незнам
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Еми перфектно момиче.Да има "АКЪЛ И ТО В ИЗЛИШЪК ЧЕРНА КОСА КАФЯВИ ОЧИ И ТЪНКА ТАЛИЯ"
Много ли искам![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
1. аз съм момиче така,че момчетата да отговарят
2. има много такива теми
3.перфектни хора няма
![]()
Няма перфектни нито момичета, нито момчета, затова смятам изобщо да не мисля за това![]()
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Де да прочетем повече коментари от мъжката гледна точка![]()
♥ ♥ ♥
-къдрава
-задължително да не е с черна коса
-максимум 165
-топ дупе
-да не гледа футбол
![]()
- около 165
- да е общителна, но не прекалено, за да не се получавт тъпи ситуации
- да е умна
- да не е плоска и да има прилично малък задник
Най-хубавата жена е тази в леглото.
Народна мъдрост,измислена
от Бай Тоя.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
да слагаме точка ? Не се стремете към съвършенството ,защото никога няма да го постигнете !
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Перфектни хора няма.Просто трябва да е мила,забавна и да я харесвам,тогава всички недостатъци нямат значение.
Еми, че точно така си е! Никой не е перфектен. Известно време може да се прави на такъв, но все някога ще му се видят косурите. Кви са тея въпроси!? Дали има перфектни мъже/жени?! Ай моля ви се, стегнете се малко. Що пък винаги може да задаваме въпроса ''Кой е перфектния/перфектната''? Защо не вземе и някой да каже, че е точно такъв като описанията? Порастнете бе хора!Първоначално написано от niquetamere
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Моят идеал за перфектна жена - жената, която има вейрън в гаража![]()
Шегата настрана![]()
Каквато и да е, само да не е уличница и да ме кара да се чувствам щастлив и сигурен с неяЗа жалост, тези две чувства ги изпитвам винаги когато хлътна
![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
готина с чуство за хумор и със малко дупе![]()
![]()
![]()
Разбира се, не можеш да кажеш "Тази е перфектна". Но не би трябвало и да казваш "Тази е много красива", "Тази има много хубави цици" и подобни там. Защото за мен тази може да не е красива, а циците на онази да ми се струват прекалено големи. Защото по такива естетически въпроси не е възможно да се установи един-единствен общовалиден критерий, на базата на който да се извършва оценяването. Това е естествено, защото всеки има собствен вкус, собствени виждания за това какви качества трябва да притежава перфектната, според него, жена. Тъй че ак въпросът бъде формулиран така: "Какво е перфектното момиче за теб?", мисля, че няма кой знае какъв проблем (а въпросът е формулиран точно така). Защото дори при разбирането за перфектно присъства субективният момент и така, както "перфектни хора" сами по себе си не съществуват, за някого момичето-с-прекалено-големия-гъз може да е перфектната половинка.Първоначално написано от PsiHo_PatKa
И накрая да вметна, че все още човечеството смята, че няма перфектни хора, защото не съм го запознала със себе си.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Mi perfeknoto momi4e ako moga da opredelq zastoto vsqko momi4e za sebe si e unikalno krasivo i perfekno , no da se varna na vaprosa ta za men tq e visoka okolo 1.75 , 4erna kosa , tamni o4i , bqla koja , da ne e nqkoq ogromna kurva koqto ste se ebe sas vseki vtori zastoto pove4eto momi4eta v dne6no vreme sa takiva
Only God can Judge ME!!!!
vunshen vid:
viso4ina 160-165 sm
teglo 45-52-3 kg
kosa - rysa ili kestinqva
o4i4ki - zeleni, sini, pustri, kafevi
sexy tqlo, stegnato dype i gurdi, krasiva
stil na obli4ane: po vazmojnost raparka ako nqma kvato ima
harakter
dy6i64kazabavna, NORMALNA,
nejna i 4yvstvitelna, vqrna, 4estna, dobri4ka i takiva vse hybavi ne6ta
az si poznavam edno takova momi4e "ako 4ete tva 6te se doseti koq e" :P :P :P![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sapa91
това съм аз !![]()
само прибави 10 сантиметра в височината ии съм точно аз
![]()