- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво според вас е перфектното момиче??
Перфектно момиче НЯМА...Да,аз съм момиче,но това не значи,че съм прекрасна и т.н.Готини има,сладки,добри,красиви...Н о перфектни-определено няма!
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Първоначално написано от InnchetO`bE
e dobre e da ima takiva radvam se (happy) samo takiva da bqha vs![]()
хаха да тфа което пишат момчетата е нищо просто се басирам че ако някое момиче направи тема за момчетата тоест какви ние момичетата харесваме момчетата глейте кфо ще стане ще им извадим кирливите ризино както казвате няма перфектен човек нали така едни искат със слабо дупе др със тлустичко (аз така му викам)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Айде,аз ще пиша още веднъж,
да помечтая малко.
Ръст:170см
Коса:Руса/кестенява
Очи:Средноголеми,стегнати
Очи:Кафяви/сини/зелени
Телосложение:До 55кг,хубава талия,
готин задник,тънък глезен
Стил:Обикновен,обаче!!!Кога о трябва-
наточена,когато трябва-спортно-елегантна.
Характер и други:Да е добра,да ме слуша,да
ме обича,да има акъл,да е забавна И
ДА СЪЩЕСТВУВА![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
начи между 155-165, с черна коса, сини очи, хубави цици, чувство за хумор и да ме обича. Знам къде е, ама още ми е рано да се женя за нея след 10 години може би.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няя перфектни хора!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Перфектна няма,но винаги може да се постигне компромис.
За мен характера е по важен и за това ще напиша тези си изисквания първо.Трябва най-вече да ме разбира,да ми вярва и да не ми мрънка много.Исками се да е ярка и силна личност,която да ме обича и подкрепя.Да е добричка и открита,да няма преструвки и маски,да е искрена,да е сериозна и отговорна.Май е това,може да има и още,но вече е множко и ставам мечтател
![]()
Външността е субективно нещо.Трябва да има излъчване.Трябва да изглежда поне прилично(да не ме е срам да излизам с нея![]()
![]()
),но може и да не е някаква уникална красавица.Иначе,ако говорим за данни:
Ръст-над 160см
Тегло-зависи от ръста,да е слабичка
Очи-сини,зелени,в краен случай кафяви
Хубави крака и готино дупе!!!
Това е кво повече му трябва на човек!!!
П.С.Ако намеря такава бих отишъл на Луната за шишарки,заради нея!!!
![]()
![]()
![]()
Епа как да не му кажа +1 ? тва беше най-изчераптелния и правилен отговор ... поне за менеПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
Първоначално написано от Valkyrie
евала и аз съм на това мнение ама кой да си прави труда да вниква във въпросите :P
Перфектното момиче е тази която успее да открие любова в мен! Сиреч тази в която се влюбя! НЯмам особени критерии за ръст, тегло и така на татък!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
moq tuip momi4e e 4ervena kosa i sini o4i sega li4no az za rusta nqmam mnogo predpo4itaniq 6ot sum sravnitelno normalen na rust.harakter mi iksam da e moe leko podobie. teq kriterii gi imam ot 3 godi6en!
THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS
Висока 1 метър, с квадратна глава и детски акъл ...
Височината е, че да ти стига точно до оная работа, с квадратна глава, за да мога да си слагам бирата на нея и с детски акъл, защото малките деца, каквото видят всичко лапат :P
еми за мен:
висока 170-175
очи зелени или сини
тегло 50-54 кг
хубово тяло да е забавна общителна и умна!!!
...jUs7~AloNsO...
Познавам ли теПървоначално написано от little_f
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ei tva sam az: 165;zeleni o4i;kafqva kadrava kosa;top dupeПървоначално написано от Rowdy
'ne ponasqm futbal..........zna4i sam idealnata :P
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Първоначално написано от Tedy_flower
за характера не бих могла да определя аз , може би някой приятел, но що се отнася до външния видд ..
![]()
Ръст 172
Тегло .. аз мисля че имам още нещо за сваляне , но приятелите ми са ми забранили![]()
Очи Зелени
Краката са ми гордоста дупето ми е малко ии стегнато
![]()
![]()
Я пусни една снимка да видим колко си стегната.Bai Toq сигурно е съгласен също ?Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от ™G-Baby™
е нямам снимка на дупето си![]()
това са може би най-показните снимки която намерих за сега![]()
http://prikachi.com/files/317076q.jpg
http://prikachi.com/files/317043l.jpg
а ето и още няколко
www.mucunki.com/u:37503
Перфектен човек няма ,еми аз мисля ,че я срещнах ,но дали ще се получи нещо между нас не знам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
bee za jalost perf nqma ima ma v o4ite na opredelen 4ovek mii viso4ina 168-175 kg mi 53-55 tumnokosa s sini o4i4ki kato moreto i lu4ezarna usmivka haraktera m mi da e inteligentna,i da ima klasa;}i 4ar pak i ako e i krasavica.....nqma da ima cena haha :P
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
bee za jalost perf nqma ima ma v o4ite na opredelen 4ovek mii viso4ina 168-175 kg mi 53-55 tumnokosa s sini o4i4ki kato moreto i lu4ezarna usmivka haraktera m mi da e inteligentna,i da ima klasa;}i 4ar pak i ako e i krasavica.....nqma da ima cena haha :P
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Първоначално написано от alonso
![]()
това е най-голяма простутия която съм чувала...Как може някои да е висок 175 и да тежи 54 килограма
Та това си е жив скелет
Ако харесваш момичета с вид на анорексичка ти си бахти пича
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
че аз съм 172 и съм 50Първоначално написано от nefchi_bs
и кво анорексичка ли съмм ?
![]()