.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Перфектността е дума,която не знаете как да използвате....Това е прекалено крайна дума....Няма,няма и да има някога перфектни хора..Защото нищо в този живот,не е перфектно и в това му е чара..Както и на всички нас...Това,че сме различни....

За мене перфектното момиче трябва да притежава чар,дотолкова,че да може да ме впечатли Задължително да е интелигентна(защото все пак трябва да си говорим за нещо...),амбициозна и с цел в живота Но най-важното е да я има химията... :P

Супер фен Аватара на gabi_94
    според мен в очите на всеки винаги има един перфектен за него човек, когото да обича много. Познавам много момичета, които са почти перфектни а нямат гадже...това кво показва, че на всеки идеала за перфектност е различен. Аз например няма да се описвам ся и да пускам снимки, с надеждата, че някой ще каже някоя добра дума, че ще ме разпънат на кръст тука. Иначе като говорим за супер красив, богат, мил, добър, нежен, верен, умен, забавен, романтичен и т.н. човек НЯМА!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    некъде из Сливница...
    перфектното момиче..ммм.. мойто

МнениеПуснато на: Нед Авг 10, 2008 6:14 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    Еми перфектно момиче.Да има "АКЪЛ И ТО В ИЗЛИШЪК ЧЕРНА КОСА КАФЯВИ ОЧИ И ТЪНКА ТАЛИЯ"
    Много ли искам Razz

честно да ти кажа Г-бейби имам една такава в нашия клас (голям кеф ) ама тя се е с гадже не можеш да свариш кога е сама.
    btw Kiss me baby - taz deto govoreh sq dosta mqza na opisanieto dadeno ot teb samo za gotveneto neznam btw e umna

Мисля че всички имат различно разбиране за перфектния човек. Аз съм момиче така че незнам как изглежда перфектното момиче. И айде спрете да обиждате русите!! Не всички са малоумни .
    "Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    МнениеПуснато на: Нед Авг 10, 2008 6:14 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    Еми перфектно момиче.Да има "АКЪЛ И ТО В ИЗЛИШЪК ЧЕРНА КОСА КАФЯВИ ОЧИ И ТЪНКА ТАЛИЯ"
    Много ли искам Razz

честно да ти кажа Г-бейби имам една такава в нашия клас (голям кеф ) ама тя се е с гадже не можеш да свариш кога е сама.
    btw Kiss me baby - taz deto govoreh sq dosta mqza na opisanieto dadeno ot teb samo za gotveneto neznam btw e umna
    А бе ти гаджето й го остави на мене.Че се опраим .С това мое дар слово направо,че го туширам
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Русе
    Аз съм момиче,но ще отговоря на темата,тъй като въпроса не е "Какви момичета харесвате",а "Какво е перфектното момиче".
    Аз лично съм 175,очите ми са сиво-зелено-кафеви,косата ми е тъмно кестенява.Не се харесвам.Като изключа факта,че имам хубави крака,просто немога да се понасям.
    Според мен не е важно да си перфектната девойка.Няма перфектни хора в този свят изграден от недостатъци.
    Според мен стила,характера и колко мозък имаш в главата,са 3те определящи фактори за едно момиче,а и момче.
    Майка ми днес ми каза "Ех,ние красивите сме тъпи".замислих се,защото от части е така ;д колкото по-красива-толкова по-тъпа...не казвам че няма красиви и умни...просто съдя по мнозинството.
    Та,перфектното момиче е над 160см. хубави крака,подържани ръце,тяло и да е красива и без грим...всеки е хубав с грим,но не всеки-без
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

малко по-нисичка от мен, аз съм 173.Кестенява дълга къдрава коса, сияйно и красиво лице, обемни устни с леко срамежлива усмивка, но с нея да ми показва колко ме обича и цени, с големи красиви кафяваи очи, в които може да се изгубиш..да те гледа и да се топиш пред нея.Красиво и поддържано тяло със меко дупе което да си мачкам редовно ( ) .. от към личност, искам да е сносна мадама, с достатъчно жизнен опит до момента, интелигентна, страстна и много добра в леглото.Много любов да има м/у нас, разбирателство, и най-вече да е коректна.Е Те т'ва е :д

a

mislq 4e perfektnoto momi4e e da ima akal da ne se misli za mn ne6to da nee mn nahana(sredni4ko)170 max rysa kosa i t.n (e to zavisi v kakva se vlubish de ) i tova e

a

to nqma granici v lubovta mislq. f kfato se vlubish tazi.ti ne izbirash lubovta si-tq idva sama

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    перфектното момиче е това което е себеси независимо от обстоятелсвата като моето слънчице
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ха ха ха. Нама такова нещо. Ако намерите ми пратете снимка поне да го видя на какво прилича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си