- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво според вас е перфектното момиче??
Перфектността е дума,която не знаете как да използвате....Това е прекалено крайна дума....Няма,няма и да има някога перфектни хора..Защото нищо в този живот,не е перфектно и в това му е чара..Както и на всички нас...Това,че сме различни....![]()
За мене перфектното момиче трябва да притежава чар,дотолкова,че да може да ме впечатлиЗадължително да е интелигентна(защото все пак трябва да си говорим за нещо...),амбициозна и с цел в живота
Но най-важното е да я има химията... :P
според мен в очите на всеки винаги има един перфектен за него човек, когото да обича много. Познавам много момичета, които са почти перфектни а нямат гадже...това кво показва, че на всеки идеала за перфектност е различен. Аз например няма да се описвам ся и да пускам снимки, с надеждата, че някой ще каже някоя добра дума, че ще ме разпънат на кръст тука. Иначе като говорим за супер красив, богат, мил, добър, нежен, верен, умен, забавен, романтичен и т.н. човек НЯМА!!!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
МнениеПуснато на: Нед Авг 10, 2008 6:14 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Еми перфектно момиче.Да има "АКЪЛ И ТО В ИЗЛИШЪК ЧЕРНА КОСА КАФЯВИ ОЧИ И ТЪНКА ТАЛИЯ"
Много ли искам Razz
честно да ти кажа Г-бейби имам една такава в нашия клас (голям кеф![]()
) ама тя се е с гадже
![]()
![]()
не можеш да свариш кога е сама.
btw Kiss me baby - taz deto govoreh sq dosta mqza na opisanieto dadeno ot teb![]()
![]()
![]()
samo za gotveneto neznam btw e umna
Мисля че всички имат различно разбиране за перфектния човек. Аз съм момиче така че незнам как изглежда перфектното момиче. И айде спрете да обиждате русите!! Не всички са малоумни .
![]()
![]()
![]()
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
А бе ти гаджето й го остави на мене.Че се опраимПървоначално написано от BringYourOwnBeer
.С това мое дар слово направо,че го туширам
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Аз съм момиче,но ще отговоря на темата,тъй като въпроса не е "Какви момичета харесвате",а "Какво е перфектното момиче".
Аз лично съм 175,очите ми са сиво-зелено-кафеви,косата ми е тъмно кестенява.Не се харесвам.Като изключа факта,че имам хубави крака,просто немога да се понасям.
Според мен не е важно да си перфектната девойка.Няма перфектни хора в този свят изграден от недостатъци.
Според мен стила,характера и колко мозък имаш в главата,са 3те определящи фактори за едно момиче,а и момче.
Майка ми днес ми каза "Ех,ние красивите сме тъпи".замислих се,защото от части е така ;д колкото по-красива-толкова по-тъпа...не казвам че няма красиви и умни...просто съдя по мнозинството.
Та,перфектното момиче е над 160см. хубави крака,подържани ръце,тяло и да е красива и без грим...всеки е хубав с грим,но не всеки-без![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
малко по-нисичка от мен, аз съм 173.Кестенява дълга къдрава коса, сияйно и красиво лице, обемни устни с леко срамежлива усмивка, но с нея да ми показва колко ме обича и цени, с големи красиви кафяваи очи, в които може да се изгубиш..да те гледа и да се топиш пред нея.Красиво и поддържано тяло със меко дупе което да си мачкам редовно (![]()
) .. от към личност, искам да е сносна мадама, с достатъчно жизнен опит до момента, интелигентна, страстна и много добра в леглото.Много любов да има м/у нас, разбирателство, и най-вече да е коректна.Е Те т'ва е :д
![]()
mislq 4e perfektnoto momi4e e da ima akal da ne se misli za mn ne6to da nee mn nahana(sredni4ko)170 max rysa kosa i t.n (e to zavisi v kakva se vlubish de) i tova e
to nqma granici v lubovta mislq. f kfato se vlubish tazi.ti ne izbirash lubovta si-tq idva sama![]()
перфектното момиче е това което е себеси независимо от обстоятелсвата като моето слънчице![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ха ха ха. Нама такова нещо. Ако намерите ми пратете снимка поне да го видя на какво прилича.![]()