.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на paola_Rey

qsmin(protivoza4ata4ni)

nqkoi pie li go i kakvi sa strani4nite efekti

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    По-добре отиди на консултация при гинеколог. Много по-добре е ако той ти ги изпише. Не можеш да прецениш, че са подходящи за теб сама.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Белград/София
    Един съвет - отиди на гинеколог да ти предпише противозачатъчни. В крайна сметка не пиеш аналгин...

Град
    Hidden Village of Konoha
    Аз ги пия вече повече от две седмици. Засега нямат странични ефекти.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз ги пих около половн година и нямах проблеми. Сестра ми ги пие малко повече и също няма оплакания. Хоти от форма ги е пила 2 години ако не се лъжа и няма странични ефекти.

Aз пия, ама нещо ни ми уйдисват, мноу са ми горчиви, вие каква марка пиете

Обаче ти не си нито Хоти, нито Слънчицето, нито сестра и, и това че при тях няма странични ефекти, незначи че и при теб няма да има ... различни организми, различни хормони.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    tova sa nai nisko doziranite protivoza4atu4ni s nai malko stran.efekti

Аз пия. Ми, кво да ти кажа, различни са страничните ефекти при всеки. При мен първия месец имаше яко зацапване. Мензиса ми продължи към 2 седмици и половина. Но това е също и защото съм страстна пушачка.
    Вече от 2 месеца ме болят гърдите доста. И май е това

П.П. Наистина намаляват мензисните болки! ЕВАЛА!

колко пари горе долу излизат тея противозачатъчни и колко хапчета са ?

Аз ги взимам за 16лв. Хапчетата са 21 на брой. Т.е. стигат за един месец. Пиеш всеки ден по едно. Кат изпиеш последното и ти идва. След 1 седмица почваш нова опаковка.

П.П. Сиурно ще си вземеш такива без да питаш някой как се пият. Значи - кат ти дойде мензиса почваш да ги пиеш от първия ден на кръвотеча и веднага можеш да почнеш да се ебеш. Това е когато почнеш да ги пиеш за пръв път. Оттам насетне.. Изпиваш всичките. Чакаш 7 дни и почваш новата опаковка и продължаваш така.

аа не .ако ще пия първо ше ида на гинеколог да ми изпише и да ми обясни всичко .питах ориентировачно само кви цени са.мерси

Град
    Софя

...................................

ами и аз ги пия вече от 1 месец и в началото нищо ми нямаше освен, че ме болят гърдите ....... и след 1 седмица получих някакво зацапване, НО прочетох, че това е нормално през първите 3 месеца да имаш зацапване ........ иначе други странични ефекти не съм забелязала..... а и цикъла ми е с продължителност от 5 дена, а преди ми беше по 7

Град
    Шопландия
    Няма странични ефекти, но противозачатъчни не се пият така, като аспирин! Отиди на лекар, той трябва да ти ги предпише! Защото то има и други, не е само ясмин.
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

az gi pieh tezi hapcheta do predi nqkolko meseca...pih gi 4,5 meseca...no ne za protivoza4ata4ni a poradi drugi pri4ina mi gi izpisa ginekologa..vse pak nqmah strani4ni efekti...no 6te e dobre da otidesh za da ti gi izpi6e lekar..

а някой от вас да си е взел тези хапчета без предписание от гинеколог?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си