- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как е възможно,по дяволите?!
Вчера ми се случи нещо наистина странно!Разбрах,че момчето,с което съм ходила 7 месеца е мой втори братовчед!![]()
![]()
Изглежда,че не сме близки със семейството,ама вчера разбрах,че майка ми е 1-ва братовчедка с баща му...още не разбирам кво ми се случва
![]()
Тя не знаеше за връзката ни,и още не знае,даже не знам дали да й казвам...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Скъсаите и нека никои да не разбре че сте били гаджета![]()
ami govori s nego i se razberete dali da kusate ili n6 drygo 6e izmislite
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ние не ходиме,ама аз го обичам...трябва да го забравя!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
ъъъъ уауу![]()
може би наистина трябва да късате..
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
лошоо но ще го забравиш спокойноама това си е шокиращо
![]()
аз бях на косъм да припадна...ние не общуваме с него,ама го виждам чат пат...ще ме е срам да го погледна дори!Първоначално написано от kiss_kris
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
трябва да го забравиш.. наистина хубаво че не е първи братовчед но по принцип нали в българия всякакви връзки м/у роднини до четвърто коляно са забранени . и по-добре не казвай на майка ти - според мен няма смисъл
е нали вече не ходите, опитай се да изтриеш тази "подробност" от паметта си..
Не се коси,само не е хубавоПървоначално написано от ^Miss_Independent^
да почнеш да спиш и с твои
сестри,братя и т.н.![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
poko maika mi i ba6ta mi sa6to sa bratov4edi,sledovatelno az i sestra misa6to ...ako mn se obi4ate dra6te si na liubovta![]()
![]()
![]()
ебахте ли се?Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Awe ako se obi4ate 6to da kusate... nali nqma o6te da se jenite, produljete si vruzkata! [sig ti e bilo xiper xiper 6okira6to ama kfo ot tova 4e ti e bratov4ed[po-dobre ne kazvai na maika si]
Яяяяяяяяяя кфи неща се случват
Според мен в никакъв случай не трябва да казваш на майка ти![]()
![]()
Да не говорим 4е не може да става нищо ве4е м/у вас![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Недей да й казваш. Кофти ситуация. До 3ти братовчеди могат да се родят изроди.
eх..а спахте ли? Щото ако сте става кофтиииначе недей чак толкова да откачаш ... ама все пак бабите и дядовците ви там са братя и сестри ... и си е гадничко ..
не,не сме!И по-добре,че не сме правили секс...Ама аз бях готова да се върна при него,защото аз направих грешка и затова се разделихме.Сега вече не искам и да си го помислям,а пък и съм с друго момче,ама не ми се говори за това сега![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
а той знае ли ?!
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
една приятелка вчера заряза гаджето си с което ходиха 2 седмици и когато тя му казала че иска да скъсат,той и казал че са 4ти братовчеди![]()
![]()
![]()
ами не казвай на майка си,нито на приятелите си освен ако вече знаят и скъсайте плс![]()
oleeeee.....![]()
![]()
![]()
mnogoooo gadna situacia....
dobre che pone ne ti e bil purvia inache shte she da e malko konfuzno...
no v kraina smetka pogledni ot dobrata strana na neshtata... ne ste sedqli na zadnata sedalka v edna kola karaiki se koi shte poluchi poslednata hapka ot zrunchoto... i na vsichkoto ot gore delite po malko ot 1/8 ot genite si... (: e ne kazvam che e pravilno no pone situaciata ne e tolkova zle... do kolkoto maika si.. nedei da spomenavsh nishto... po dobre za teb i ako iskash bashta ti da ne pravi proverki na sledvashtia ti priqtel do 9to kolqno... xD... (:
All is fair in love and war.... <3 xXx
Спокойно...Една моя приятелка ми сподели,че с първата си братовчедка са си пускали езици.:P Също така братовчед ми ходи с една наша втора братовчедка.Не мисля,че това е дотолкова голям проблем.Но не й казвай засега според мен.Все пак вие не сте знаели...дори да разбере,не вярвам да ви обвини!
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Пфф..кофти се е получило. Представям си как се реиагирала като си разбралаА той знаел ли е този факт? Защото ак го е знаел и го е премълчал - много гадно от негова страна.. Споко, хубаво е,че не сте спали щото тогава щеше да ти е още по-сконфузно като се засечете някъде.. Колкото до майка ти - според мен не й казвай, защото знаеш какви са родителите - ще почне да ти чете морал.. Пък и на нея ще й стане неудобно пред хората.. Ако искаш поговори с него-попитай го дали е знаел, но му кажи да не те лъже.. И все пак ако е бил на ясно с цялата ситуация наистина е постъпил много тъпо, че не ти е казал
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
току що си писахме по скайп...каза,че е нямал представа и той беше мн изненадан![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...