насладете се:
http://tankistabg.hit.bg/

http://bg-nacionalisti.eblahfree.com.../m-1218377889/

Пешо, какъв беше като дете?
Ами като дете бях доста интелигентен, но другите около мен не го разбраха... Но сега вече знаят!

А тогава обработваше ли интернет пространството с свойте виждания.
Вижте сега, тези "мой" виждания, са били и са вижданията на стотици хиляди етнически българи. Аз се ръководя от съчетанието на светогледа на повечето наши възрожденци и други видни личности. Разбира се изключвам така наречения Ляв Кръг на "интелектуални червени патриоти" които са под контрола на Руския имперски интерес!

Твърдиш че говориш без клишета, "Руски Имперски интерес" не е ли именно това?
Само ако и войната в Грузия е "клише". само ако и глада в Украйна през 30те години е клише. Само ако мъката на хиляди чеченски цивилни е клише. Тогава да - аз употребих току що едно много парещо КЛИШЕ!

Как ти доиде на ум да си създадеш толкова много врагове?

Врагове? Ебал съм ги в на майце им еничерската вулва. Въобще не мисля за тях! Крепи ме изцяло мисълта за това колко приятели имам. Враговете са неизбежно зло. През 558 е имало един български Кан който напада съседния български Кан заради византииски пари. Още тогава са се намирали предатели които поради личен или друг интерес биха убили съседа си, като при това не биха пропуснали да продадат ризата му за петаче!

Откъде черпиш енергия?
Ям зрънчо на закуска. Дай му друго въпросче, по дяволите!

Някои виждал ли те е на живо, и знае ли широката общественост, кой си всъщност?
Абсолютно не! Нямам никакво намерение да позирам като се запиша в някоя от многото организации и стана един от многото. Аз съм един от малкото... Един от малкото мислещи!

Много фенове и фенки те търсят по различни скаип канали? Защо всички снимки на теб са с полускрито лице?
Така съм решил! Успехът ми не е моментен за да черпя дивиденти на момента.

Не те ли притеснява заплахата а Убииство на Славен Стоянович от Нови Сад?
А трябва ли? Сръбската мафия е мъртва. Както и сръбската държава! На балканите властва нов хегемон! Вече не съществува оста на злото Сърбия-Гърция, защото те нямат обща граница! Така че нямам никакви опасения от славянската заплаха. Славяните са добри само в две неща - да пласират жена си за жълти стотинки, и да дишат в езерата през папурови стебла!

Наскоро ти откри официална война на тракофилите*. Успя ли?
И друп път са ме питали "успя ли"! Да аз успях! Успях да накарам сума народ да мисли! И да предвиди заплахата! Мисля че сме напът да отбием атаката на нео-македонизма(Тракизма)!

Изоставили ли офанзивата против панславизма?
разбира се че не! Просто имаше нужда от смята на приоритетите! Панславизма умря, и лично българският народ се оножди на гроба му. Едва ли има дори и 10 българина които да се смятат за славяни, след цялата разяснителна кампания от мен и моят екип! Най важното е че младежта - бъдещето на нацията, не вярва на комунистческата лъжа. Хората разбраха че Панславизма, чалгата, крещящото фалшиво православие(тип Архонт Биньо) и комунизма са като свински черва оплитащи се едно в друго и размътващи съзнанието на народа!

Току що каза "екипа ми"? Разястни?
Няма. Задоволи се с това което виждаш!

Какво би казал на враговете си?!
Ами ще им кажа, когато пишат чек на някое частно ченге да ме намери да бъдат прилежни, защото формуляра е платежен. И да помнят че Тангра бди!

А на приятелите си?
Дръжте се за България! Пазете българското! Покажете един голям тлъст среден пръст на тракофили, сектанти, панслависти, комунисти, мургави свине, и рязани карабини! Това е! Бъдете добри Българи! И за Бога - бъдете по крайни! Безразличието ще убие нацията ни!

*тракофили - българи които смятат че произхождат от траките. Движението им е пдообно на секта.