- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Интервю с... мен
Благодаря за поздравленията. Аз пък те поздравявам, че макари да живееш в чужбина, не си загубила националното си чувство на българка както разбирам от повечето ти постове в други раздели на форумаПървоначално написано от Marina__
.
Виж сега, Танкиста ми е ясен, той е просто едно момче, което явно е имало нелек живот/поне с такова впечатление имам заради злобата, която е набрал/ и развинтено въображение, попаднал на неподходящи хора в неподходяща възраст, а именно когато се изгражда като личност. Просто е с прекалено промит мозък за да разбере, че за всичко в този живот не са ти криви евреите, турците, славяните и траките и че има и по-важни неща от това кой ариец и кой неариец. И че т. нар. неарийци не са по-малко хора от т. нар. арийци. А дали е истински националист, според мойте представи, с които никого не ангажирам и не казвам, че са меродавни, национализма не се гради на расизъм и ксенофобия, на омраза и отричане правата на другите да намерят място под слънцето. Най-малкото автентичния, възрожденски български национализъм, чийто основатели са Левски, Ботев, Каравелов, Раковски и т. н., изобщо не се гради на расизъм, а напротив, търси свободата на българският народ и обединението на всички етнически български територии в единна и неделима България, но не желае злото на турци, евреи, цигани и компания. Но да не задълбаваме в тази тема. Танкиста просто търси медийна изява, пишейки във всички възможни форуми, за да става интересен и за да му се обръща внимание. Иначе очевидно се мисли за толкова велик, че света му е в краката и по-велик от него няма, но те всички луди са така в крайна сметка, мислят си че с тях започва и свършва света...