.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92

Град
    Белград/София
    Танкисте, говориш за крайност...всъщност не знам дали осъзнаваш, че тази крайност, която ти проповядваш едва ли не като манна небесна и решение на всички проблеми, обикновено до нищо добро не води. Давам ти за пример новата история на сърбите - по-скоро разпадането на Югославия и управлението на Милошевич. До какво добро доведе тяхната крайност, етнически прочиствания и прочее? До тоталното затъване на Сърбия в ЛАЙНАТА. Може да живея тук, но това не ми пречи да съм обективна. И повярвай ми, не искам дори мъничка част от нещата случили се в Югославия "благодарение" на крайността на тогавашните политици, да се случи и в Родината ми. Крайността буди съвсем резонен страх в здравомислещите хора. Всъщност, слава богу, че в България задниците с крайни убеждения сте твърде малко и не можете да я докарате до кривата круша (ще ми се да можех да кажа същото и за страната, в която живея в момента...) . На никой не му е нужна крайност, нужен ни е здрав разум !

Иначе, тези изрази ала Волен Сидеров (славяно-мелезирани и др) ме разсмиват до сълзи . Продължавай в същия дух, ако не еволюираш от продавач на сергия до политик, то поне имаш заложби комедиант да станеш... Със здраве!

Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Танкисте, говориш за крайност...всъщност не знам дали осъзнаваш, че тази крайност, която ти проповядваш едва ли не като манна небесна и решение на всички проблеми, обикновено до нищо добро не води. Давам ти за пример новата история на сърбите - по-скоро разпадането на Югославия и управлението на Милошевич. До какво добро доведе тяхната крайност, етнически прочиствания и прочее? До тоталното затъване на Сърбия в ЛАЙНАТА. Може да живея тук, но това не ми пречи да съм обективна. И повярвай ми, не искам дори мъничка част от нещата случили се в Югославия "благодарение" на крайността на тогавашните политици, да се случи и в Родината ми. Крайността буди съвсем резонен страх в здравомислещите хора. Всъщност, слава богу, че в България задниците с крайни убеждения сте твърде малко и не можете да я докарате до кривата круша (ще ми се да можех да кажа същото и за страната, в която живея в момента...) .

Иначе, тези изрази ала Волен Сидеров (славяно-мелезирани и др) ме разсмиват до сълзи . Продължавай в същия дух, ако не еволюираш от продавач на сергия до политик, то поне имаш заложби комедиант да станеш... Със здраве!
    Мацка ти чиста българка ли си? Как стана така че са те завряли в самия ад на земята?
    Дано по скоро колоните танкове влязат пак в Белград(които е основан от Българин - Кан Пресиян) и смажат всичко сръбско.

А не е ли вярно че когато в Сърбия кажеш че си българин те гледат по злобно отколкото ако кажеш че си мангалка, босненка, или каквато и да е друга. Не е ли? Или просто само с мъжете българи е така, шото нямаме цици?

Сърбите са славянски подчовеци и сами са си виновни, заради алчността си.

Надявам се в скоро време Воиводина, Санджак, и Торлакия да се отцепят също, а също така и селата около Медведжа!

Поздравявам те с песните на Иво Фабиян. Щом владееш сръбски няма начин да не поразбереш и нещо от хърватски.

Ne znam kak te gledat w Sarbiq ako znaqt 4e si balgarin no w Harwatiq shte otworqt wsi4ki wrati i sarca.Ako kajesh sashto 4e ne hareswash sarbite de.

Цитирай Първоначално написано от valkanovb
    Ne znam kak te gledat w Sarbiq ako znaqt 4e si balgarin no w Harwatiq shte otworqt wsi4ki wrati i sarca.Ako kajesh sashto 4e ne hareswash sarbite de.
    Абсолютно вярно. Щом съм канен в Задар, Загреб, Сплит и Риека на гости, имай предвид че наистина е така! И най якото е че ще отида...

To brat mi beshe otishal tam i baq mu haresa(oswen dupkite po blokovete)

Град
    Белград/София
    Уау...сега и за колони танкове ми говориш . Напомняш ми за една история, дето ми я разказваше дядо ми, лека му пръст : лудницата в Курило през дълбокия социализъм. На брега на Искъра един луд построил наблюдателна кула, и всеки ден стоял на пост, за да гледа кога Американците ще дойдат с военните кораби(по Искъра) да ни освобождават от комунистите(само сега да не ме обявиш и за комунистка . За протокола - не съм!). Та и ти така - някакви танкове ти се привиждат...

Иначе - да, 100% българка съм. А какво ме доведе тук, в ада на земята - австрийската фирма, в която работят и майка ми, и баща ми .

Да, факт е, че не всички сърби гледат на нас с добро око. Но няма как. Все пак и тук се намират нормални хора .

Цитирай Първоначално написано от valkanovb
    To brat mi beshe otishal tam i baq mu haresa(oswen dupkite po blokovete)
    е тва първо от воината, и второ от това че панелките лесно се дупчат и някои като се напие кат изстрля два куршума и аидеее

Да, факт е, че не всички сърби гледат на нас с добро око. Но няма как. Все пак и тук се намират нормални хора .
    Какви нормални хора? Това най много да са сърбизирани българи или хора от измисления етнос "босненци" които масово емигрират в белград в търсене на работа.

Останалото е славянска измет. Само една славянска нация има на тез балкани(сърбите) и бе достатъчно да осерат целия полуостров.

Поне се зарадвах когато Дора Бакояни заяви че "Хората от западните Балкани са второ качество"

Нали знаеш коя е Дора БакоянИ?

Или само аз знам понеже нали ще ставам политик(а вие ше ме издигнете кандидатурата)

Иначе - да, 100% българка съм.
    А когато аз казах че съм такъв ти не ми повярва, а
    Както и да е - надявам се по бързо да се завърнеш в нормалния свят.

Po-dobre da e w nqkoq ne-partiina organizaciq i da ne e sam za hora koito sa kraino desni.

Абе, как прабългарите са били тюрки бе, чакайте малко? Но, да- вярвали са в Тангра, а при Хан Пресиян е имало план да се приеме християнство, съчетаващо се с тенгрианството, а не наложено със сила. Което е далеч от християнските норми за правосъдие. Маринке, ами на Manowar китариста като е одинист?
    Ето защо танкиста не харесва особено много "Воини на Тангра", че чак ги свързва с гръцкия бог Дионис, в което не виждам логика. http://www.voininatangra.org/modules...9ec282f9bf99f3 Тука първо се заговори за групичката на танкиста, както и за фелдмършала.
    И ДА, ПРЕДИ НАИСТИНА СМЕ ВЯРВАЛИ В ТАНГРА. Без никакви Диониси, други богове и т.н. И, който не вярва да прочете книгата на Андрей Илиев "Реваншът на Тангра" (Приключенска)(9лв), където се говори за Сказанието на Чулман и т.н. в предговора, а отделно книгата е изключително интересна дори и за ревностни християни.
    Една идея не може да бъде унищожена!

аве ей - не цапай тангра с сектичката си!

Тангра е много повече от култ на които да колите кучета както вие правите!

Тангра е българия!

Цитирай Първоначално написано от tankistabg
    аве ей - не цапай тангра с сектичката си!

Тангра е много повече от култ на които да колите кучета както вие правите!

Тангра е българия!
    Ето, няма с какво да ме опровергаеш и започваш да хулиш. Е, ама да те светна не се колят никакви кучета, това не е никаква секта, а аватара ти не ми вдъхва никаква надежда, че знаеш какво е Тангра. Ако можеш да се аргументираш- давай.

Ами отиди в Ботевград след 2 седмици. Елти е насрочил куче-заколение за тогава. Елти е лидера ви ако не помниш.

Случайно влизам в акаунтите на повечето от вас и ви чета ЛС-тата.

/хохохо/

Аз знам какво е тангра защото съм Българин! Всеки българин знае какво е танграа!

Ами отиди в Ботевград след 2 седмици. Елти е насрочил куче-заколение за тогава. Елти е лидера ви ако не помниш.

Случайно влизам в акаунтите на повечето от вас и ви чета ЛС-тата.

/хохохо/

Аз знам какво е тангра защото съм Българин! Всеки българин знае какво е танграа!
    Идиот, стига си приказвал глупости.Кви заколения те гонят не знам. ОК, щом знаеш за тАНГРАААААААА.

Ангел Гръначров лидерчето ви го питай. Оня мургавия. Или дясната му ръка(не онази дето ръкоблудства) а георги-нз.

Пак заспориха за някви си измислени Тангри...
    Де ги видяхте свидетелствата, освен едно единствено(Колоната на Омуртаг), че прабългарите са вярвали във въпросното "божество", което за мен си е измислено по време на комунизма, за да отчуждава българския народ от изконната му, Православно-християнска вяра. Като казвам традиционна, имам в предвид, че доста от прабългарските канове са били християни. Кубрат, Тервел, дори и уж "езичника" Омуртаг, странно защо изобразен на една от монетите си с християнски кръст в ръка...
    Ами ванандовите българи, приели Християнството още във II-III век след преселението си в Армения? За тях пак ли да кажем, че са "тенгрианци"? Имам в предвид, че Християнството при прабългарите е било доста широко разпространено, доста по-широко разпространено от мнимото тенгрианство, за което не се знае какво е точно-религия ли, философско учение тип конфуцианство или от рода.
    Така че българският път е свързан още от преди едно 1800 години с Християнството. Не казвам, че българите-нехристияни не могат и не са достойни българи, понеже вярата си е вяра, а националното самосъзнание друго нещо, но все пак отричането на Християнството, дало изключително много на България и българският народ в най-добрите му и най-тежките му моменти е изключително вредно. Не може български националисти да вървят срещу традиционната вяра на народа си, съгласете се. Никой в нищо не обвинявам, просто омаловажаването на Християнството и говоренето за някакво измислено езичество-тенгрианство като едва ли не "българската" религия ме изумява най-малкото...

Хахаха бати изтрещтелия тип сам си прави фен сайт и взима интервю. Май вярно се мислиш за българския фюрер.Тебе май якото тормозят навън и в училище и като се прибереш ставаш безсмъртен в нета. Това ли ти борбата за България по цял ден да пишеш в форумите!? Нали в тях си герой интернет нинджа. Интернет борец за България!

Бате не се грижи какъв борец съм. Всеки се бори както може. Направил съм много неща и тук и там, и на някои трети места. Достатъчно много за да може сега всички тук да ме коментират, и да имам покани за редица дестинации из Европа и Азия от подобномислещи - бели националисти.

Интервюто не съм си го взимал сам, спокоино.

А за тангра - Искам да питам всичките умници... Като Тангра не ни е бог, кои ни е бога? Исус ли? Ама той нали не е с българска кръв? Как така ще ни е бог? Или Алах - ама и той е рязан педераст

;)

Не мога да разбера що само ги дъвчете разни тангри-мангри.
    Като искаш вярвай в нещо което не съществува,ама не ангажирай другите с твоето мнение.
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Град
    Видин
    Бате не се грижи какъв борец съм. Всеки се бори както може. Направил съм много неща и тук и там, и на някои трети места. Достатъчно много за да може сега всички тук да ме коментират.
    пхахуахуха..
    тука всички се надпреварват кой да го гаври повече, а той горд... xD
    аз ако се снимам гол нямаш си представа колко ще ме коментират ама тва нищо не значи, сеш ли се...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Бате не се грижи какъв борец съм. Всеки се бори както може. Направил съм много неща и тук и там, и на някои трети места. Достатъчно много за да може сега всички тук да ме коментират.
    пхахуахуха..
    аз ако се снимам гол нямаш си представа колко ще ме коментират ама тва нищо не значи, сеш ли се...
    Хах ми давай бе. Имитатор на релефа.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    пхахуахуха..
    Хах ми давай бе. Имитатор на релефа.
    Тва е идеята бе...мене не ми трябва да ме коментират в някво си тийн форумче (най малкото заради простотията ми)...а за тебе тва е явно велико достижение...ама си толкова плосък че не схващаш и кво ти казвам явно..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Very Happy Хахаха бати изтрещтелия тип сам си прави фен сайт и взима интервю. Май вярно се мислиш за българския фюрер.Тебе май якото тормозят навън и в училище и като се прибереш ставаш безсмъртен в нета. Това ли ти борбата за България по цял ден да пишеш в форумите!? Нали в тях си герой интернет нинджа. Интернет борец за България! Very Happy

+1

Докажи че си свършил нещо по-смислено от това сам да си вземаш интервю, в което не се казва нищо от каквото и да било значение. Бих искал да видя как осъществяваш някоя от идеите си наистина, а не на думи. Досмешава ме като ти чета постовете, честно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си