Цитирай Първоначално написано от tankistabg
Бате не се грижи какъв борец съм. Всеки се бори както може. Направил съм много неща и тук и там, и на някои трети места. Достатъчно много за да може сега всички тук да ме коментират, и да имам покани за редица дестинации из Европа и Азия от подобномислещи - бели националисти.

Интервюто не съм си го взимал сам, спокоино.

А за тангра - Искам да питам всичките умници... Като Тангра не ни е бог, кои ни е бога? Исус ли? Ама той нали не е с българска кръв? Как така ще ни е бог? Или Алах - ама и той е рязан педераст
Хаха, Танки ти пък а ми докажи, че Тангра е етнически българин бе баце, демек, че в жилите му тече българска кръв ...
Смешно ми е как може да се имаш за антикомунист, а да вярваш в един наложен от комунистите за "бог" на "българите"(странно как Тангра или Тенгри хан е български "бог", след като българите със сигурност не са тюрки), наложен от тях именно за да отчужди българите от изконната им Християнска вяра?! Сигурно сега ще кажеш, че българите-християни не са автентични българи, след като не вярват в "българското божество" Тенгри. И иди го обясни това на Дякон Игнатий, който май е бил заклет "тенгрианец" сигурно според тебе .
И да, Иисус Христос, макари да не е българин, е нашият Бог в духовен аспект, както и на всички хора по света, без разлика на националност и раса, които го приемат. защото Християнството винаги е водило България и българският народ в правилната посока. Ето това е истинският Бог, а не някъв си измислен и наложен в канцелариите на ЦК на БКП Тенгри, Тангароа или там както му беше името. И я ми кажи, колко исторически доказателства има, че българите са "вярвали" в Тангра?! Половин, едно, колко точно?! И ти оттам как си правиш заключения изобщо за някакъв култ към Тангра?
ПП. Интересно ми е още що за национализъм е този който върви срещу вярата на народа си? Много интересен някак си ...