- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас
Какво означава ако едно момче всеки ден по няколко пъти ви пише в скайп - казва ви здравей , пита ви как сте и после си намира някакво оправдание и казва , че си има работа и трябва да става , защото аз немога да разбера какво значи това.
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
Може би си пада по теб, но се срамува.. знам ли?
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Възможно е да си те харесва и да не може да намери тема за много продулжителен разговор и да се притесняваПървоначално написано от o4arovatelnata
А пък може и да е работен човек, с много ангажименти. Знае ли човек
![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
той не е от срамежливите
Според Бай Тоя значи,
че пичът е много зает![]()
Или,че те харесва,ама ти не отбираш
и разговорът ви се изчерпва
и той насира.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Всъщност, Бай Тоя, колкото и да са ти несериозни другите мнения във форума, това беше наистина адекватен отговор. БравооооПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
da ama toi kazva zdrasti , kak si i posle burza da kaje 4aoi kakvo zna4i 4e neptbiram
![]()
Може би просто е тъпПървоначално написано от o4arovatelnata
![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Най-вероятно си пада по теб, но го е срам да предприеме каквото и да било, различно от това да ти пише в скайп, затова ако имаш ти чувства към него може като ти се включи да го попиташ за кафенцеНяма да откаже според мен
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
сигурно просто не го бива по скайп, ама му се иска да поддържа контакт с теб..в какви взаимоотношения сте?
(аз понякога не мога да завържа достатъчно интересн разговор по скайп и ми се иска да се видя с момичето, за да съм в пълна сила)
v dobri otno6eniq sme , poznavame se ot detskata gradina , bili sme v edin klas d0 7 klas , no neznam za6to pravi taka purvo zdravei i posle vednaga 4ao , to daje i az nemoga da podhvana tema za razgovor toi byrza da izbqga
Може би те бъзика?Първоначално написано от o4arovatelnata
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
pffffff скайп,тъпотия....Заеби ти тая работа...Не се занимавай със скайп любов препоръчвам ти ...
иначе по темата-може би иска да завърже разговор,но го е страх и така....
a moje bi trqbva da spra da mu obru6tam vnimanie
Ам питай го![]()
+1 или не знае как да продължи разговораПървоначално написано от pet_14
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
a kakvo po to4no da go pitam- dali me haresva6 ili prosto se zabavlqva6 s men , nqma li da se obidi
здрасти,как си?
добре, а ти?
и аз.какво правиш?
нищо интересно..
и аз така
....
много смели мъже не са могли да продължат..![]()
zabravih da spomena 4e nie s nego ne si govorehme 1 godina![]()
Вероятно те харесва, но се срамува да признае чувствата си.
Пробвай да го накараш да си признае - задавай му повечко въпроси, покани го да излезете, сприятели се с него и постепенно ще пречупиш бариерата!
Успех!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
blagodarq na vsi4ki za suvetite![]()
![]()
Еми следващият хът като го направи го попитай защо те поздравява и после бърза да излезне![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не можеш да разбереш,защото търсиш под вола теле.Не значи нищо.
Сигурно те харесва, но е доста срамежлив, така че в този случай ако ти имаш някакви чувства и симпатии към него - ти действай![]()
![]()